SVE GORA SITUACIJA S KORONOM U NBA: Otkazan prvi meč, jer timovi nemaju dovoljno igrača! NEMA PREKIDA SEZONE!
Foto: Profimedia

ne pada im na pamet

SVE GORA SITUACIJA S KORONOM U NBA: Otkazan prvi meč, jer timovi nemaju dovoljno igrača! NEMA PREKIDA SEZONE!

Čini se da se iz dana u dan situacija pogoršava kada je reč o širenju korone u NBA

Objavljeno:

Sve veći problemi sa virusom korona u NBA, koja se dosad jako dobro nosila sa pandemijom.

Strogi protokoli su Boston ostavili sa samo osmoricom raspoloživih igrača za duel protiv Majamija (01.00), ali na kraju ekipa sa Floride nije imala dovoljan broj raspoloživih da bi se utakmica odigrala. Susret u "TD Gardenu" je odložen, još nema naznaka kada će se odigrati

Boston je pred meč ostao bez devetorice igrača, čak sedmorica nisu imala pravo nastupa zbog kršenja protokola (među kojima su i Džejson Tejtum, Džejlen Braun i Tristan Tompson), pa je Bred Stivens na megdan aktuelnom osvajaču Istoka trebalo da izađe sa sledećom osmoricom košarkaša: Tako Fol, Eron Nejsmit, Pejton Pričard, Markus Smart, Danijel Tajs, Tremont Voters, Karsen Edvards i Džef Tig.

Na kraju utakmica neće biti ni odigrana, jedan košarkaš Majamija je dobio nejasne rezultate testa na Covid-19, pa Erik Spolstra sada nema minimalan broj igrača na raspolaganju. Poznato je da su van stroja zbog povreda Keli Olinik, Goran Dragić, Mejers Lenard i Mo Harkles, kao i da je Ejveri Bredli bio otpisan zbog kontakta sa zaraženom osobom.

Ekipe širom SAD imaju sve manje igrača na raspolaganju zbog medicinskih protokola, problemi se gomilaju, ali novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski tvrdi da se ne razmišlja o prekidu sezone i potencijalnoj pauzi kako bi se situacija smirila.

Sezona će se nastaviti kao što je i planirano, ostaje da nadležni donesu odluku o tome kada će Seltiksi i Hit na kraju odmeriti snage.

(Espreso.co.rs / Mozzartsport.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.