FILIPOVSKI OBJASNIO ZAŠTO NIJE IGRALO NOVO POJAČANJE: Izgubili smo Jaramaza! Pali smo na osnovama!
Foto: Starsport©

ne vidi se rad sa treninga

FILIPOVSKI OBJASNIO ZAŠTO NIJE IGRALO NOVO POJAČANJE: Izgubili smo Jaramaza! Pali smo na osnovama!

Trener crno-belih je istakao zašto nikako nije zadovoljan

Objavljeno: 21:07h

Trener košarkaša Partizana Sašo Filipovski rekao je da je Borac u današnjem meču slavio "više nego zasluženo" i dodao da nije zadovoljan igrom svoje ekipe.

Košarkaši Partizana izgubili su u Čačku od Borca sa 71:75, u utakmici 14. kola ABA lige.

To je drugi poraz od Borca ove sezone.

- Čestitam Borcu na više nego zasluženoj pobedi. Vodili su od početka do kraja. U napadu su nas 'raširili', pogađali, igrali su dobru košarku. Na drugoj strani, u odbrani, dosta su puštali neke naše igrače koji nisu pogađali... Izgubili smo i Jaramaza, nadam se da nije teška povreda - rekao je Filipovski posle utakmice.

Ognjen Jaramaz
foto: aba-liga.com

Nikako nije bio zadovoljan.

- Nisam zadovoljan ni igrom, ni napadom, iako smo radili ali taj rad se ne vidi. U napadu premalo organizacije, premalo pametnih dodavanja i strpljenja, a u odbrani smo pali na fundamentima, pogotovo na pomaganju i vraćanju iz prvog dodavanja - rekao je Filipovski.

On je objasnio i zašto Džoš Perkins nije debitovao u Čačku.

- Doveli smo novog igrača koga je odmah posle treninga uhvatio vrat i nije mogao da igra danas. Ne može da okreće glavu, ima bolove u gornjem delu leđa - rekao je Filipovski.

Džoš Perkins, Vilijam Mozli
foto: aba-liga.com

Trener Partizana je istakao da nema mnogo vremena za "razmišljanje i plakanje", jer crno-beli već u sredu igraju protiv Trenta, u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa.

- Čeka nas Trento koji igra sličnu košarku kao Borac. Verujem da ćemo da odgovorimo na drugačiji način i da ćemo da odigramo mnogo jače nego što smo odigrali danas - rekao je Filipovski.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.