PRESTANITE DA PRAVITE SLUČAJ TAMO GDE GA NEMA! Iz Zvezde objasnili otkud 'publika' na meču sa Fenerom!
Foto: crvenazvezdakk

PRESTANITE DA PRAVITE SLUČAJ TAMO GDE GA NEMA! Iz Zvezde objasnili otkud 'publika' na meču sa Fenerom!

Iz kluba su istakli da je utakmicci prisustvovalo tačno 183 ljudi

Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je utakmici protiv Fenerbahčea u Evroligi "prisustvovalo tačno 183 ljudi".

Crveno-beli su sinoć izgubili od Fenerbahčea, a jedna od glavnih tema na društvenim mrežama nakon tog meča bila je fotografija većeg broja ljudi na jednoj od tribina hale "Aleksandar Nikolić".

- U tu brojku 'gledalaca' spadaju članovi uprave KK Crvena zvezda: Skupštine, predsedništva, Upravnog odbora, članovi komisija i članovi sponzorskog pula kluba. Crvena zvezda podseća da je kapacitet hale 'Aleksandar Nikolić' 8.000 mesta, a prostom računicom na broj prisutnih dolazimo do 'ispunjenosti' kapaciteta od 2,29 posto - navela je Zvezda u saopštenju.

Zvezda je dodala i da je u skladu sa svim merama zaštite od kovida-19, kao i pred svaku utakmicu, "svakome ko je ulazio u halu po spisku, merena temperatura i vršena dezinfekcija ruku i nogu", kao i da su svi prisutni posedovali maske ili su im dodeljivane na ulasku u dvoranu.

KK Crvena zvezda
foto: Starsport©

- Konačno, pojedine slike uz zlonamerne komentare koji pokušavaju da iskoriste 'slučaj' koga nema u nekakve političke svrhe, neka 'kite' svoje profile tim slikama i prestanu da prave slučajeve tamo gde ih nema - navodi se u saopštenju Zvezde.

Crvena zvezda je, na kraju, navela da se više neće oglašavati ovim povodom, ali da će se "kao i do sada strogo pridržavati svih protokola u organizaciji evroligaških utakmica, a u skladu sa merama Republike Srbije".

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.