ZVEZDA DOBILA NOVOG TRENERA! Radonjić se vraća na mesto uspeha, Obradović se spakovao!
Foto: Dado Đilas

velika vest

ZVEZDA DOBILA NOVOG TRENERA! Radonjić se vraća na mesto uspeha, Obradović se spakovao!

Uprava Zvezde je razočarana i rezultatima i igrom ove sezone

Objavljeno:

Dejan Radonjić se vratio! Kako prenosi Mocart sport, crnogorski trener predvodiće Crvenu zvezdu u nastavku sezone koju je na klupi započeo Saša Obradović.

Međutim, uprkos klupskim investicijama u dobre igrače – a sve ih je birao Obradović – rezultati su izostali i što je još bitnije: igre nije bilo. Posle 16 gola u Evroligi samo pet pobeda, jedna u poslednjih sedam mečeva. Veliko razočaranje i za navijače i za prvog čoveka kluba Nebojšu Čovića, koji je i sam pred početak sezone gajio veliki optimizam i najavljivao napad na četvrtfinale elitnog takmičenja.

Saša Obradović
foto: Starsport©

Obradović se ipak nije snašao, pa će sada dirigentsku palicu preuzeti Radonjić, koji je navijačima ostao u lepom sećanju iz prvog, rezultatski vrlo uspešnog mandata na klupi crveno-belih. Podsetimo, mada to i vrapci na grani znaju, od 2013. do 2017. Zvezda je pod Radonjićevom komandom prekinula Partizanovu dominaciju, osvojila tri titule prvaka Srbije, tri pehara u Jadranskoj ligi, tri Kupa Radivoja Koraća, a igrala je i četvrtfinale Evrolige u sezoni 2015/2016 kada ju je u tri utakmice izbacio kasniji šampion, moskovski CSKA.

Dve godine ranije igrala je Radonjićeva Zvezda i polufinale Evrokupa – tad je bolji bio Uniks iz Kazanja – potom u sezoni 2014/2015 dobacila do TOP 16 faze Evrolige, da bi se od crveno-belih oprostio onim nizom od osam pobeda u eliti u sezoni 2016/2017, kada je Darušafaka sprečila beogradski klub da se još jednom domogne četvrtfinala.

Dejan Radonjić
foto: Starsport©

Zatim je bio u Bajernu, a tamo mu je presudio baš ubedljiv poraz od Crvene zvezde.

Krug se sada obrnuo. I Radonjić je na opšte oduševljenje navijača ponovo trener Crvene zvezde. Ovog puta nije on selektirao ekipu i neće imati lak zadatak da promeni tok sezone.

(Espreso.co.rs/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.