ZVEZDA VEČERAS IPAK KREĆE PUT RUSIJE! Odluka doneta posle odrađenih testova i konsultacija sa Evroligom!
Foto: Starsport©

igraće se

ZVEZDA VEČERAS IPAK KREĆE PUT RUSIJE! Odluka doneta posle odrađenih testova i konsultacija sa Evroligom!

Prisustvo Kovid-19 virusa potvrđeno kod jednog igrača - navodi se u saopštenju

Objavljeno: 16:47h

Košarkaški klub Crvena zvezda je objavio na svom sajtu da je u saradnji sa Evroligom doneo odluku da ekipa ipak otputuje u Rusiju na meč sa Zenitom.

Podsećamo, koronavirus je pogodio tim crveno-belih pre nekoliko dana, ali iz Zvezde su sada potvrdili da je u pitanju samo jedan igrač pa je shodno tome doneta ova odluka.

Džordan Lojd
foto: Starsport©

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je nakon drugog testiranja i laboratorijskih analiza utvrđeno prisustvo virusa covid-19 kod jednog igrača našeg kluba, dok su ostali rezultati igrača i stručnog štaba –negativni.

- Naš klub je u konstantnom kontaktu sa Evroligom koju je informisala o novonastaloj situaciji.

KK Crvena zvezda, Saša Obradović
foto: Starsport©

- Nakon konsultacija sa Evroligom i lekarskim timom našeg kluba i takmičenja, odlučeno je da ekipa u ponedeljak uveče otputuje za Rusiju, gde bi u utorak od 18 časova trebalo da odigra meč 16.kola Evrolige sa Zenitom.

Iz Zvezde su pohvalili brzu reakciju ABA lige nakon vesti o pojavi virusa u redovima igrača sa Malog Kalemegdana.

- Klub koristi ovu priliku da pohvali hitnu reakciju ABA lige koja je odložila utakmicu 11.kola regionalnog takmičenja, u danu kada smo saznali da je virus Covid-19 pogodio naš tim, prvi put ove sezone.

- KK Crvena zvezda mts i dalje će se najstrožije pridržavati svih zdravstvenih mera propisanih od strane nadležnih organa Republike Srbije, a o svim daljim dešavanjima ovim povodom detaljno ćemo informisati javnost u narednim danima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.