EVROLIGA POHVALILA AKCIJU ZVEZDE: Podigli su interakciju s navijačima na novi nivo!
Foto: Starsport©

zasluženo

EVROLIGA POHVALILA AKCIJU ZVEZDE: Podigli su interakciju s navijačima na novi nivo!

Ako ne možemo vas da dovedemo na utakmice, donećemo iskustvo utakmice vama

Objavljeno:

Evroliga je na svom zvaničnom sajtu pohvalila preduzimljivost KK Crvena zvezda u odnosu sa navijačima tokom pandemije koronavirusa.

Akcija "Zajedno stojimo" crveno-belih je i u teškim vremenima održala i ojačala vezu kluba sa navijačima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, primetili su u Evroligi.

- Prikazi njihovih slika i poruka koje lično šalju navijači, na ekranima tokom utakmica, takođe svedoči u prilog bliskosti Zvezde sa svojim simpatizerima. Sve video poruke se pokazuju direktno stručnom štabu i igračima, da bi se ojačala veza njih i navijača i zamenila podrška koju inače imaju sa tribina - pišu iz Evrolige.

Stav Zvezde je opisan rečima: Ako ne možemo vas da dovedemo na utakmice, donećemo iskustvo utakmice vama.

Istaknuto je i kako Zvezda stvara virtuelnu zajednicu sa armijom navijača povezujući ih tokom video konferencija sa sadašnjim i bivšim igračima.

Takođe, impresivna je činjenica da su i pored pandemije, najverniji navijači kupili 1.000 sezonskih ulaznica za utakmice.

- Ponosni smo na to što smo promenili način razmišljanja našeg "prosečnog" navijača koji je bitan za svakodnevni život kluba sa zbog svake stvari koju urade: kad kupe sezonske ulaznice ili komercijalne sadržaje u zvaničnoj prodavnici i što su deo našeg programa lojalnosti - prenesene su na sajtu i reči Janka Stankovića zaduženog za Zvezdin marketing.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.