STRAŠAN NBA TREJD: Vestbruk završio sa Hardenom, stiže superstar Vašingtona!
Foto: AP

ko će profitirati?

STRAŠAN NBA TREJD: Vestbruk završio sa Hardenom, stiže superstar Vašingtona!

Hjuston će učiniti sve da zadrži "Bradu"

Objavljeno:

Rasel Vestbruk napušta Hjuston Rokitse posle samo jedne sezone, preneo je uvek dobro obavešteni novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski, a potom potvrdili ostali američki mediji.

U verovatno najvećem NBA trejdu pred početak nove sezone, 32-godišnji Vestbruk se seli u Istočnu konferenciju, u redove Vašington. U drugom pravcu će dosadašnja zvezda Vizardsa, Džon Vol (30).

Volu će Hjuston biti tek drugi NBA klub u karijeri nakon dest godina provedenih u timu iz prestonice. Rakete su uz to dobili i prava na pika prve runde drafta 2023.

Vestbruk je bio rešen da napusti Teksas, a silno je želeo da se preseli u Vašington jer ga tamo čeka Skot Bruks, trener s kojim je sarađivao punih sedam sezona u Oklahoma Sitiju.

Iako će se višestruki Ol star pridružiti još jednom superstaru u vidu Bredlija Bila, teško je očekivati da "Čarobnjaci" konkurišu za nešto više od plej-ofa.

Džon Vol
Džon Volfoto: Reuters

Nakon neuspelog pohoda na titulu i uparivanja tandema Džejms Harden - Rasel Vestbruk, uprava Hjustona ovim potezom pokušava vda rekonstruiše tim, ali i ubedi popularnog "Bradu" da ostane u klubu jer je i on navodno na izlaznim vratima.

Vol važi za najbržeg igrača u ligi i poseduje nesumnjiv kvalitet, ali je poslednje dve sezone više vremena provodio van terena zbog teških povreda kolena i Ahilove tetive.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.