KLS JE DODIRNULA DNO: Osam klubova kažnjeno, a to je izazvalo bes najmoćnijeg čoveka u evropskoj košarci!
Foto: Printscreen/Youtube

reakcija

KLS JE DODIRNULA DNO: Osam klubova kažnjeno, a to je izazvalo bes najmoćnijeg čoveka u evropskoj košarci!

Prvi čovek Mege je imao svašta da kaže na račun direktora lige i rukovodstva

Objavljeno:

Miško Ražnatović, jedan od najmoćnijih košarkaških menadžera i prvi čovek kluba Mega, oštro je kritikovao rukovodstvo KLS na čelu sa direktorom lige Leonom Deleonom zbog kazni koje su izrečene klubovima za neplaćanje članarine.

Ražnatović je poručio da je KLS dodirnula dno nakon što je saopšteno da je 8 srpskih klubova dobilo disciplinske prijave i da će biti kažnjeno sa 63.500 dinara.

Klubovima je stigao dopis da tu članarinu moraju da uplate do 23. novembra, osam klubova to nije uradilo, pa su svih osam sad pod disciplinskim merama, što je nateralo prvog čoveka Mege da se, uz revolt, oglasi:

- KLS liga je dodirnula dno i pokazala svima da se neke stvari moraju menjati. Naime, klubovi su dobili rok da plate članarinu do 23.11, a juče je direktor lige Leon Deleon (nije šala), podneo disciplinske prijave protiv 10 klubova. Docnja je svega 8 dana! - napisoa je Ražnatović.

U još jednom tvitu potom je pojasnio situaciju.

- Radi pojašenjnja, disciplinskom prijavom se traži kažnjavanje klubova, koji su u ekstremno teškom momentu za sve zadocnili sa isplatom članarine nečuvenih 8 dana. I to u trenutku kada su teškoće ogormne za sve, prepoznate od državnih organa, i sprema se nikad veća pomoć klubovima - napisao je Ražnatović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.