NEMAM ŠTA DA VAM KAŽEM: Najčudniji tajm-aut ikada, frustrirani Jasikevičijus se sklonio od igrača i ćutao!
Foto: Printscreen/Twitter/@ACBCOM

kakva scena

NEMAM ŠTA DA VAM KAŽEM: Najčudniji tajm-aut ikada, frustrirani Jasikevičijus se sklonio od igrača i ćutao!

Nije želeo ni reč da im kaže tokom tajm-auta koji je uzeo

Objavljeno:

Navikli smo da evropski treneri tokom tajm-auta doživljavaju nervne slomove i da umeju svašta da kažu igračima, da lome table, da viču i psuju, ali ono što je uradio Šarunas Jasikevičijus retko se viđa, skoro nikad.

Na utakmici između Barselone i Valensije legendarni Litvanac je pozvao tajm-aut i kada su svi očekivali da će poleteti "drvlje i kamenje" ka igračima uz ko zna kakve psovke, desilo se - ništa.

Strateg Barselone je bio toliko frustriran da nije znao šta da im kaže i zato je stao nekoliko metara dalje od klupe i ćutao.

Njegov posao oko savetovanja akcija i taktike su preuzeli njegovi pomoćnici, dok je on gledao po hali, svuda, samo ne u igrače, niti je želeo da im priđe. Takoreći, pustio je njih da se dogovore šta će da urade.

Ipak, ni to očigledno nije pomoglo, niti dalo rezultate, pošto su pretrpeli poraz od Valensije, što im je drugi uzastopni, s obzirom da ih je u petak šokirao Asvel u Evroligi.

Sjane partije u gostujućem timu odigrali su Dubljević, koji je postigao 24 poena, i Vilijams sa 25. Kod Barse je Mirotić imao 20, a Kalates 17 poena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.