SRBIN NAPUSTIO DENVER: Reprezentativac naše zemlje više nije član Nagetsa!
Majk Meloun, Foto: AP

kraj saradnje

SRBIN NAPUSTIO DENVER: Reprezentativac naše zemlje više nije član Nagetsa!

Sada Pistonsi imaju pravo na njega

Objavljeno:

Džeremi Grent ozvaničio je trejd u Detroit, ali je sa sobom poveo i nekadašnjeg igrača Crvene zvezde koga je Denver "pokupio" sa drafta još 2015. godine kao 57. pika. U pitanju je plejmejker Nikola Radičević koji teško da će ove sezone dočekati da vidi NBA ligu, ali ga mnogi klubovi još uvek koriste u trejdovima.

Pre Grenta, Mejson Plamli koji je sa našim reprezentativcem delio minutažu u Denveru, odlučio je da prihvati ponudu Detroit Pistonsa pa je tako napustio redove Nagetsa posle tri sezone u klubu. Mejson je tokom prošle sezone u Denveru imao 7,2 poena i 5,2 skoka kao podrška Nikoli Jokiću.

foto: EPA/Toms Kalnin

NIkola Radičević sada igra za Promiteas, a Denver ga je birao na draftu 2015. godine kao 57. pika.

Nikada nije dobio priliku da zaigra za Nagetse, jedino je 2017. godine odigrao letnju ligu za njihov sastav. Sada će prava na njega imati Pistonsi, a ostaje da se vidi da li tim iz Detroita ima bilo kakve planove sa srpskim košarkašem.

U karijeri je nastupao za Sevilju, Crvenu zvezdu, Trento, Gran Kanariju, Mursiju i sada Promiteas. On je jedan od igrača koji je nastupao za oba "večita rivala", pošto je u mlađim kategorijama bio član Partizana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.