BERTANS POTPISAO ZA 80 MILIONA: Kingsi su ovim potezom definitivno otpisali Bogdana! Galinari je novi Jastreb!
Foto: EPA/Erik S Lesser

prelazni rok u NBA

BERTANS POTPISAO ZA 80 MILIONA: Kingsi su ovim potezom definitivno otpisali Bogdana! Galinari je novi Jastreb!

Nije bilo nekih sada bombastičnih vesti, ali su se ipak završili neki interesantni poslovi i trejdovi

Objavljeno:

U noći između petka i subote tačno u ponoć počeo je prelazni rok u NBA, a za sada nije odjeknula nijedna ona prevelika bomba, ali svakako se desilo nekoliko izuzetno zanimljivih stvari u prvih nekoliko sati.

Najpre valja istaći da kao što smo najavili Davis Bertans, bivši igrač Partizana, dogovorio je ugovor sa Vašingtonom na 5 godina vredan 80 miliona dolara.

Nekadašnji igrač Partizana je prošle godine "eksplodirao" upravo u glavnom gradu SAD i zbog toga dobro naplatio svoje partije. On je u proseku imao 15,4 poena, 4,5 skokova i 1,7 asistencija po meču, uz izuzetnih 42,4 odsto šuta iz igre.

foto: AP

Takođe, sada možemo reći i da je Sakramento definitivno prelomio oko toga da neće izjednačavati ponudu koju bude dobio Bogdan Bogdanović, jer su Kingsi tokom prethodne noći parafirali novi ugovor sa Di'Eronom Foksom.

"Lisica" je imao još godinu dana ugovora, ali je mogao da potpiše novi, a od "kraljeva" je dobio maksimalnih 163.000.000 dolara za narednih 5 godina, čime je taj klub takoreći potrošio ogroman deo mesta u svom "seleri kepu".

Kao novi klub Bogdana Bogdanovića se pominje Atlanta, a tamo je već stigao iskusni i vrsni strelac Danilo Galinari koji je sa Houksima potpisao ugovor na tri godine vredan 61.500.000 dolara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.