BOGDANU DEFINITIVNO PROPAO TREJD U MILVOKI: Kingsi i Baksi uradili ono što se ne sme, a zbog toga ispaštaće Srbin!
Foto: AP

BOGDANU DEFINITIVNO PROPAO TREJD U MILVOKI: Kingsi i Baksi uradili ono što se ne sme, a zbog toga ispaštaće Srbin!

Ekipama je strogo zabranjeno da pregovaraju sa košarkašima pre početka prelaznog roka, a Milvoki je upravo to uradio sa Bogdanovićem jer "free agency" kreće u petak 20. novembra

Objavljeno: 08:48h

Bogdanu Bogdanoviću je i definitivno propao trejd u Milvoki.

Tako makar tvrde dvojica najupućenijih novinara u NBA dešavanja Adrijan Vojnarovski i Sem Amik.

Činilo se da je sve gotovo u dogovoru između Milvokija i Sakramenta, međutim dve ekipe su prekršile pravilo i sada se "peru".

Pre dva dana saopšteno je da će Bogdanović putem "sign and trade" otići u Bakse, ali timovi nisu smeli da se dogovore na taj način dok ne krene "prelazni rok".

Ekipama je strogo zabranjeno da pregovaraju sa košarkašima pre početka prelaznog roka, a Milvoki je upravo to uradio sa Bogdanovićem jer "free agency" kreće u petak 20. novembra.

NBA je veoma osetljiv na "tampering", kada timovi krše gore pomenuto, i zato su se sada pojavile informacije kako Bogdanović ne želi u Milvoki, kako nikakav dogovor nije postignut, itd...

Zato je srpski košarkaš odlučio da uđe kao ograničeno slobodan igrač na tržište i onda će tek moći da putem "sign and trade" ode u neku drugu ekipu.

Prema najnovijim informacijama, Bogdanović će teško završiti u Milvokiju. To je preneo ugledni novinar "Atletika" Sem Amik.

I dalje postoji teoretska šansa da Bogdan ode u Bakse, ali posle svega što se izdešavalo... Teško je očekivati.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.