REČI KOJE OHRABRUJU GROBARE: Situacija jeste teška, ali ovo su baš dobre vesti za Partizan!
Rade Zagorac, Foto: Starsport©

posle pobede

REČI KOJE OHRABRUJU GROBARE: Situacija jeste teška, ali ovo su baš dobre vesti za Partizan!

Izvesno je da napredak postoji, trudićemo se da u situaciji koja je teška napravimo dobre stvari - rekao je Rade Zagorac.

Objavljeno:

Rade Zagroac je veoma zadovoljan izdanjem Partizana protiv Uniksa na meču u dvorani "Ranko Žeravica, koji su crno-beli dobili u svoju korisrt, rezultatom 88:86.

Košarkaš crno-belih ističe da je ovo jako bitna pobeda.

- Jako teška utakmica. Otprilike smo znali šta nas očekuje. Ovo je jako dobra ekipa, koja nas je deklasirala u Rusiji. Ovo je neki put kojim treba da idemo. Jasno je da je naš napredak dešava. On možda nije toliko brz kao što neki očekuju, ali je kontinuiran. Ovo je velika pobeda za nas, velika pobeda za nastavak takmičenja Evrokupa. Što je situacija teža, to je veći test za nas - rekao je Zagorac.

Partizan je imao problem u odbrani, ali to ne brine toliko krilo Partizana, jer Uniks zaista ima sjajne napadače.

- Ovo su mnogo kvalitetni igrači, individualno mnogo kvalitetni, videli ste sami kakve su šuteve pogađali. Ja sam zadovoljan kako je ova utakmica izgledala u oba pravca. Postoje neke stvari na kojima radimo, koje ćemo tek da uvodimo u naš sistem. Izvesno je da napredak postoji, trudićemo se da u situaciji koja je teška napravimo dobre stvari - rekao je Rade Zagorac.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.