TUŽAN DAN ZA SRPSKU KOŠARKU: Ovo će nas zaviti u crno!
Tandem Srba u NBA ligi, Foto: News1/ Dado Đilas

nba raspored

TUŽAN DAN ZA SRPSKU KOŠARKU: Ovo će nas zaviti u crno!

Videćemo šta će biti na kraju

Objavljeno:

Postoji velika verovatnoća da će Srbije igrati bez NBA košarkaša na kvalifikacionom turniru u Beogradu, a čak i na Olimpijskim igrama u Tokiju.

ESPN je objavio raspored za sledeću sezonu NBA lige, koja će početi će početi 22. decembra, a završiće se najkasnije 22. jula 2021. godine, tačno dan pred početak košarkaškog turnira na Olimpijskim igrama.

Ukoliko Denver ponovi uspehe od prošle sezone, jasno je da će Nikola Jokić propustiti kvalifikacioni turnir, a vrlo lako i da će propustiti Olimpijske igre, pošto će imati premalo vremena za odmor nakon kraja NBA sezone.

Kada se uzme u obzir da bi Bogdanović vrlo lako mogao da napusti Skaramento i ode u Milvoki, koji je takoe pretendent za titulu, jasno je da bi Orlovi mogli da budu oslabljenji neigranjem dva najbolja košarkaša.

foto: Printscreen

Poslednji mečevi regularnog dela NBA sezone odigrale bi se 16. maja,a od 17. do 21. maja planiran je plej-in turnir na kome bi učestvovale ekipe plasirane od 7. do 10. mesta u konferenciji.

Prva runda plej-ofa će najverovatnije početi 22. maja, druga 7. juna, a finale konfenercija 22. juna. Od 8. do 22. jula bi se igralo veliko finale.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.