EMOTIVNO OBRAĆANJE MARINE MALJKOVIĆ: Ivon, dobrodošla u Srbiju!
Marina Maljković, Foto: Starsport©

posle plasmana na ep

EMOTIVNO OBRAĆANJE MARINE MALJKOVIĆ: Ivon, dobrodošla u Srbiju!

Upravo je Ivon Anderson bila jedna od najzaslužnijih za pobedu Srbije.

Objavljeno: 23:14h

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković posvetila je današnju pobedu protiv Turske svim ljudima koji se bore sa korona virusom.

"Zaista ne bih trošila reči na košarku, osećam potrebu da kažem ono što mi je na srcu. Ovu pobedu posvećujem svima u Srbiji koji se bore sa ovom bolešću, sa svime što se dešava u celom svetu, pa i kod nas, svim zdravstvenim radnicima", rekla je Maljković, prenosi KSS.

"Veliki broj njih mi je pustio poruku, čestitaju. Primila sam i jednu posebnu poruku od mojih prijatelja koji leže u Areni, bolesni, da su gledali ove naše dve utakmice. Naravno, da su se, koliko je to moguće i bolje osećali", dodala je ona.

foto: Reuters

Srbija je danas posle dva produžetka pobedila Tursku sa 83:76 i otvorila vrata Evropskog prvenstva 2021.

"Moram da čestitam svojim košarkašicama na junačkoj pobedi. Ovo je zaista, posle dva produžetka, bila junačka pobeda. Od prve do poslednje. I da iskoristim priliku da kažem: 'Ivon, dobrodošla u Srbiju'", rekla je selektorka Srbije.

Upravo je Ivon Anderson bila jedna od najzaslužnijih za pobedu Srbije.

"Bila je teška utakmica. Selekcija Turske je godinama na okupu. Za ovu akciju su trenirale celu nedelju, jer im je sezona prekinuta, dok mi još pokušavamo da se uigramo. Bile su spremne za veliku borbu i srećom po nas, nismo pale, uzvratile smo istom merom. U odlučujućim trenucima, uradile smo ono što je trebalo da uradimo. Odlučilo je naše iskustvo i talenat, ali i trenerski deo posla. Dobro smo vodjene, naš trener je iz nas izvukla ono najbolje", rekla je Anderson.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.