SKANDAL! UŽASAN RASISTIČKI KOMENTAR MILICE DABOVIĆ: Zar za Srbiju da igra Amerikanka i to crnkinja?! (FOTO)
Foto: Ana Paunković

ovo joj nije trebalo

SKANDAL! UŽASAN RASISTIČKI KOMENTAR MILICE DABOVIĆ: Zar za Srbiju da igra Amerikanka i to crnkinja?! (FOTO)

I do sada je bila sklona ekscesima, ali ovo je već previše

Objavljeno:

Bivša kapitenka i proslavljena košarkašica Srbije, Milica Dabović, imala je poslednjih godina ozbiljne ispade, ali utsak je da je ovoga puta napravila najveći skandal.

Ona je na svom Tviter profilu imala skandaloznu rasističku poruku, u kojoj je izrazila nezadovoljstvo zbog činjenice da je Marina Maljković u reprezentaciju pozvala tamnoputu igračicu.

Dabovićevoj se ne dopada ideja da stranci igraju za žensku košarkašku reprezentaciju. I to ne bi bio problem, da nije posebno naglasila da je Ivon Anderson tamnoputa.

"Zar pored žive Ane Dabović da dovodimo Amerikanku, i to crnkinju?" - skandalozno je prokomentarisala Milica Dabović, koja poslednjih godina vodi pravi verbalni i medijski rat sa selektorkom Marinom Maljković od kako je ona nije pozivala u reprezentaciju.

foto: Printscreen: Twitter/milicadabovic13

- Alo, pored toliko talenata u ovoj našoj Srbiji dovesti Amerikanku i to još crnkinju i to još na pleju pored žive Ane Dabović za mene je van svake pameti. Selektorko, dokle ćeš se još sprdati sa ljudima??? Možda sam ja luda, ali ne prihvatam! - napisala je Milica Dabović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.