DAN D ZA BOGDANA BOGDANOVIĆA: Vreme je za transfer karijere srpskog reprezentativca!
Bogdan Bogdanović, Foto: Starsport©

ČEKA SE

DAN D ZA BOGDANA BOGDANOVIĆA: Vreme je za transfer karijere srpskog reprezentativca!

Za Bogija je navodno zainteresovan Milvoki

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović ove jeseni može da promeni tim jer je ograničeno slobodan agent, a ponude drugih timova može da počne da dobija kroz desetak dana.

Ograničeno slobodan agent je svaki igrač koji ulazi u poslednju godinu ugovora u NBA ligi. Tada drugi timovi mogu da mu nude saradnju, a u slučaju da njegov aktuelni tim želi da ga zadrži dovoljno je da izjednači ponudu i igrač ostaje u ekipi za koju je i ranije igrao. Ukoliko pak igrač odbije nastavak saradnje sa aktuelnom franšizom, izvesno je da je napušta na kraju nadolazeće sezone.

foto: Pritnsrkin

Upravo takvu situaciju ima Bogdan Bogdanović o čijem statusu u Sakramentu se priča još od proleća, s obzirom na to da se očekivalo da on na leto menja tim. Ipak pandemija virusa korona je sve pomerila za nekoliko meseci pa tek od 20. novembra će Bogdanović moći da prima ponude drugih timova.

Novinar Adrijan Vojnarovski je na svom Tviteru napisao kako period u kom su igrači slobodni i mogu da menjaju timove počinje 20. novembra, dok su potpisivanja igrača dozvoljena od 22. novembra.

(Espreso.co.rs/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.