KURIDŽA PONOVO U KOPRU: Obradovićevo upozorenje pred nastavak sezone!
Foto: Starsport©

aba liga

KURIDŽA PONOVO U KOPRU: Obradovićevo upozorenje pred nastavak sezone!

"Ušli smo u izuzetno težak ritam, ali ćemo se truditi da sve izdržimo na pravi način", rekao je košarkaš Zvezde .

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je danas da njegov tim predstojeći meč protiv Primorske mora da odigra ozbiljno, uz puno poštovanje protivnika.

"Primorska je tim koji je pretrpeo velike promene u odnosu na prošle sezone, pa i sa te strane treba posmatrati da nisu iskazali pravi potencijal. To je tim u kome ima dobrih igrača, imaju neku svoju ideju u igri, i miks su iskusnih i mladih igrača koji žele afirmaciju", rekao je Obradović, prenosi klub.

"Očekujem da će u nastavku sezone sigurno igrati bolje bez obzira na sadašnji pogled na tabelu, a na nama je da odigramo ozbiljno ovaj meč uz puno poštovanje protivnika i dodjemo do bodova", dodao je trener Zvezde.

Košarkaši Zvezde krenuli su jutros autobusom iz Minhena ka Kopru, gde ih u nedelju od 17.00 očekuje meč šestog kola ABA lige sa domaćom Primorskom.

Košarkaš Zvezde Marko Jagodić Kuridža rekao je da je "jasno" da je njegov tim favorit u predstojećem meču, bez obzira što je sinoć odigrao tešku utakmicu protiv Bajerna u Minhenu.

foto: Emilija Jovanović

"Ušli smo u izuzetno težak ritam, ali ćemo se truditi da sve izdržimo na pravi način", rekao je on.

Jagodić Kuridža je svojevremeno nosio dres Primorske i, kako je rekao, za Kopar i Primorsku ga vezuju lepe uspomene.

"Nije to ove sezone tim iz nekog prethodnog perioda, ali zaslužuju poštovanje. S druge strane, nije lako igrati utakmice u kojima ste proglašeni velikim favoritom. Tu ima dobrih igrača, imaju svoj kvalitet, nemaju šta da izgube, i moraćemo da odigramo vrlo ozbiljno ako želimo da nastavimo da pobedjujemo u ABA ligi", rekao je krilni centar Zvezde.

Odmah nakon meča u Kopru, crveno-beli se autobusom vraćaju za Beograd, gde će u ponedeljak imati vremena samo da odrade trening, a već u utorak sledi put u Lion na zaostalu utakmicu Evrolige sa Asvelom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.