ZVEZDA SPORO UPALILA, PA ODRALA KRKU: Bivši igrači Partizana u glavnoj ulozi na obe strane!
KK Crvena zvezda, Foto: aba-liga.com

ABA liga, 5. kolo

ZVEZDA SPORO UPALILA, PA ODRALA KRKU: Bivši igrači Partizana u glavnoj ulozi na obe strane!

Crveno-beli imaju lepu prednost posle prvog poluvremena meča sa Krkom

Objavljeno: 20:13h

Crvena zvezda ima savršen učinak u novoj sezoni ABA lige, koja se igra bez prisustva navijača, a tako je ostalo i posle utakmice sa Krkom u okviru 5. kola. Rezultat u Hali Pionir bio je 88:62.

Pet utakmice i isto toliko pobeda, Zvezda je redom rušila Cibonu, Borac, Mornar i Megu, sada joj je na noge došla Krka, koja je 12. na tabeli i ima samo jedan trijumf, a ovo joj je bio čak četvrti poraz.

Jasno je da su Lazić, Simonović i ostali bili izraziti favoriti, što su pokazali i u prvom poluvremenu, napravivši razliku od 16 poena, iako je Krka imala čak i egal do polovine drugog perioda.

Najbolji pojedinci na terenu do tog momenta bili su Kori Volden i još jedan bivši igrač Partizana, samo iz redova slovenačkog kluba - Adin Vrabac.

Njih dvojica postigla su po devet poena, niko nije bio dvocifren, ali su skoro svi igrači koji su ulazili na parket dali bar po dva.

I u trećoj četvrtini, izabranici Saše Obradovića nastavili su sa dobrom igrom, pa su lagano održavali, pa čak malo i povećali prednost i rutinski išli i ka petoj pobedi.

Na kraju, najbolji u redovima domaćina bio je Ognjen Dobrić sa 14 poena, Volden je dodao 13, O'Brajant 11, dok je i Džordan Lojd bio dvocifren sa 10. Sa druge strane takođe već pominjani Vrabac je imao 13, potpuno je stao u drugom poluvremenu, Skifić je dodao 11, a dvocifrenih više nije bilo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.