SUPERSTAR NEMA KLUB I OTVORENO SE NUDI NAGETSIMA: Jokić je mnogo pametan, milina je igrati sa njim!
Nikola Jokić i Danilo Galinari dok su igrali u Nagetsima, Foto: AP

BIVŠI IGRAČ DENVERA BI DA SE VRATI?

SUPERSTAR NEMA KLUB I OTVORENO SE NUDI NAGETSIMA: Jokić je mnogo pametan, milina je igrati sa njim!

Italijan je sa trenerom Džordžom Karlom, kod koga je gostovao u podkastu, sarađivao u Denver Nagetsima, baš kao i sa Somborcem, sa kojim je igrao u timu tri sezone

Objavljeno: 13:28h

Danilo Galinari pojma nema gde će nastaviti NBA karijeru, nema klub, a ni jasne naznake da ga neko jarko želi u predstojećem roku, gostovao je u podkastu trenera Džordža Karla, pored svoje karijere govorio je i o centru reprezentacije Srbije Nikoli Jokiću.

Prvo o karijeri:

- Mislim da je najbolja odluka ona koja će odgovarati i mojoj porodici i meni. Kao što sam vam rekao, moje prvo dete je na putu i moram sve da uzmem u obzir. Najviše bih voleo da igram za tim koji se bori za prsten, ali ne znam da li će me oni zvati - izjavio je 32-godišnji Danilo Galinari.

Italijan je sa trenerom Karlom sarađivao u Denver Nagetsima, baš kao i sa Somborcem, sa kojim je igrao u timu tri sezone.

- Moja hemija sa Jokićem bila je bolja iz utakmice u utakmicu. On je momak koji zna kako se igra košarka i ima veoma visok IQ – veoma je pametan, pa je zaista milina igrati sa njim. On raste svakog dana i unapređuje se. Život vam je lakši kada je on tu. Što se tiče Luke Dončića, zaista mi se sviđa kako on igra, mada nisam očekivao da će biti toliko dobar kada je dolazio iz Evrope - rekao je italijanski košarkaš, a nama je, oprostićete ali tako je, ovo zazvučalo kao otvorena ponuda da se vrati, pa makar i kao epizodista, kako bi pomogao i sebi, ali i svom starom timu u pohodu na preskakanje još jednog stepenika - finala konferencije i ulaska u veliko finale.

Galinari dok je igrao sa Teom
Galinari dok je igrao sa Teom foto: EPA

Galinari je od dolaska u NBA 2008. godine igrao za Njujork Niks, Denver Nagetse i Los Anđeles Kliperse, a poslednju sezonu proveo je u dresu Oklahoma Siti Tandera. U Evropi je nastupao za Kazalpusterlengo, Nuova Paviju i milanski Armani.

Ko zna, možda i neka epizodna uloga u Nagetsima bi za njega mogla da bude poslednji trzaj u NBA ligi, a jasno je da bi on mogao da bude igrač odluke u "klač" momentima, ako bi svi drugi, igrom slučaja, u tom momentu zakazali.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.