ŠTO ME TO PITATE?! Itudis pregoreo od besa zbog poraza od Zvezde! Nije hteo da odgovori na pitanje! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Sport Klub

nije mu se svidelo

ŠTO ME TO PITATE?! Itudis pregoreo od besa zbog poraza od Zvezde! Nije hteo da odgovori na pitanje! (VIDEO)

Izuzetno ljut je bio grčki stručnjak

Objavljeno: 10:39h

Košarkaši Crvene zvezde napravili su veliki podvih i pobedili favorizovani CSKA 86:84 posle produžetka u 5. kolu Evrolige.

Treneru Moskovljana Dimitrisu Itudisu teško je pao poraz u Beogradu i bio je izuzetno ljut i nervozan posle meča. Grk naročito žali za izgubljenih 14 razlike, koliko je ruski tim u jednom momentu vodio, a na konferenciji za medije posebno ga je iznerviralo jedno pitanje.

- Čestitam Crvenoj zvezdi, tok kojim je utakmica išla, mogao je da je odvede na obe strane. Mogli smo da dobijemo, ali smo izgubili priliku na +14, dobroj akciji i zakucavanju koje smo promašili za još veću prednost. Nismo iskontrolisali skok, imali smo neke izgubljene lopte, oni su pogodili neke važne šuteve i pobedili su i čestitam im - rekao je Itudis posle meča sa crveno-belima.

Crvena zvezda je poslednji put slavila protiv CSKA pre četiri godine (78:67), a grčki strateg je tada kaznio svoje izabranike posle neuspeha. Medije je interesovalo da li će ponovo povući isti potez.

- Već sam to objasnio u svojim utiscima utakmice. Ne vidim svrhu spominjanja prošlogodišnje utakmice, zašto me pitate to za tu utakmicu? Što da se ne vratimo i pet godina unazad, šta se tada desilo, možemo li - upitao je Itudis, pre nego što je završio konferenciju.

Podsetimo, CSKA je upisao treći evroligaški poraz u pet odigranih susreta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.