RAĐA NA SAV GLAS UDARIO PO HEZONJI: Imaš ljude poput Bogdanovića, a onda su tu i ovakvi likovi...
Dino Rađa, Foto: AP/Elise Amendola

LEGENDARNI KOŠARKAŠ JE BAŠ LJUT

RAĐA NA SAV GLAS UDARIO PO HEZONJI: Imaš ljude poput Bogdanovića, a onda su tu i ovakvi likovi...

- Sto puta smo ga zvali, ja lično nekoliko puta sam mu slao poruke, na koje se uopšte nije udostojio odgovoriti. I dalje čuvam tu poruku, da ne bi bilo da nije tako i da nije istina. Čuvam tu poruku za svaki slučaj - kaže Rađa

Objavljeno:

Selektor Hrvatske Veljko Mršić je jasno poručio da Mario Hezonja više nema mesta u nacionalnom timu, da bi se potom oglasio i legendarni Dino Rađa, predsednik Stručnog saveta u HKS-u.

- To je problem s kojim se mi dugo borimo. Imaš ljude poput Bojana Bogdanovića kod kojeg nikada nije bilo upitno igranje za reprezentaciju, iako ima 10 puta veću minutažu i status od Hezonje. Imaš čoveka poput Hrvoja Perića koji dolazi kada nema većine igrača… A onda, s druge strane, ovakve likove kojima se ne da igrati za reprezentaciju. Njegova izjava govori sama za sebe. Može on da bude sarkastičan, ali to što je napisao je istina - rekao je Rađa o košarkašu Portlanda.

- Sto puta smo ga zvali, ja lično nekoliko puta sam mu slao poruke, na koje se uopšte nije udostojio odgovoriti. I dalje čuvam tu poruku, da ne bi bilo da nije tako i da nije istina. Čuvam tu poruku za svaki slučaj - kaže Rađa.

Mario Hezonja
Mario Hezonja foto: AP/Mary Altaffer

Hezonja je na draftu 2015. bio peti pik na draftu, ali nije opravdao veliki potencijal.

Poslednji put je za Hrvatsku igrao na Olimpijskim igrama 2016.

- Nije opravdao potencijal, to mu se dogodilo zato što je preskakao stepenice u košarci i zbog novca žrtvovao karijeru. Mogao je da zaradi 10 puta više da se držao pravog puta. Ne želim više ni da ga komentarišem. To su njegove odluke i njegovo pravo kako će da vodi sopstveni život - istakao je Rađa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.