MALO JE TAKVIH KOŠARKAŠA: Saša Obradović otkrio najveću vrlinu Džonija O'Brajanta!
Foto: Starsport©

lepo, lepo

MALO JE TAKVIH KOŠARKAŠA: Saša Obradović otkrio najveću vrlinu Džonija O'Brajanta!

– Pomoćni trener Bogdan Karaičić je sa njim sarađivao u Lokomotivi i imaju dobar odnos, tako da će mu to olakašti boravak ovde

Objavljeno:

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Saša Obradović za Sport klub prokomentarisao je dolazak novog pojačanja našeg košarkaškog kluba, Džonija O’Brajanta. Obradović ističe da mu se O’Brajant odavno svideo i da se radi o polivalentnom igraču, koji može podjednako dobro da igra na obe centarske pozicije.

– Džoni O’Brajant mi se od početka dopao, čak iz vremena dok je igrao u Makabiju. Univerzalan je igrač, polivalentan, može da igra na dve pozicije i takođe taktički je odlično potkovan. Individaulno može mnogo stvari da uradi u napadu, posebno u situacijama kada ekipi ne ide. Kao što je bio slučaj na utakmici sa Žalgirisom, kada nam je trebao igrač koji može ni iz čega da postigne koš, e to je Džoni O’Brajant – ističe Saša Obradović za Sport klub.

Napomenuo je da će mu u privikavanju pomoći i član stručnog štaba našeg tima, koji je sa njim već sarađivao.

– Pomoćni trener Bogdan Karaičić je sa njim sarađivao u Lokomotivi i imaju dobar odnos, tako da će mu to olakašti boravak ovde.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RSB)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.