ŠĆEPANOVIĆEV KEC IZ RUKAVA: Iznenađenje Partizana za meč protiv Turaka!
Foto: Starsport©

evrokup

ŠĆEPANOVIĆEV KEC IZ RUKAVA: Iznenađenje Partizana za meč protiv Turaka!

Videćemo da lii će uspeti u tome.

Objavljeno:

Košarkaši Partizana gostuju Bahčešehiru u okviru četvrtog kola Evrokupa.

Crno-beli će prilično oslabljeni napasti turski tim, pošto su Ognjen Jaramaz i Vilijam Mozli van terena zbog povreda. Zbog toga je Vlado Ščepanović odlučio da uvrsti u tim po prvi put ove sezone Brajana Angolu.

Kolumbijac će imati priliku da dokaže svoj kvalitet i da pokaže svim kritičarima da nisu bili u pravu. Videćemo da lii će uspeti u tome.

Brajan Angola
Brajan Angola foto: Starsport©

– U ovom veoma teškom periodu, napornom zbog putovanja, gustog rasporeda i teških utakmica moramo pokazati karakter koji je preduslov za dobar rezultat. U ovom sistemu takmičenja gde nemate prava na grešku, gde pre svega nemate vremena za trening i pripremu utakmice, veoma je bitno biti fokusiran, sačuvati koliko-toliko pozitivne energije da se u utakmicama za koje nemate dovoljno vremena za pripremu, oslonite se na principe koji su već postavljeni. Očekujem težak duel, Bahčešehir je ekipa koja igra promenljivo, nisu do sada zabeležili pobedu, ali su namučili Uniks u Kazanju gde su izgubili u poslednjoj sekundi. Ekipa ima kvalitet i svakako treba očekivati njihovu reakciju nakon poraza i u turskom prvenstvu i u Evrokupu – rekao je Vlado Šćepanović.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.