FMP BI DA DOTUČE RANJENI PARTIZAN: Ako budemo na visini, možemo i protiv favorita!
Foto: Starsport©

prete crno-belima

FMP BI DA DOTUČE RANJENI PARTIZAN: Ako budemo na visini, možemo i protiv favorita!

Trener ekipe iz Železnika poručuje da očekuje od igrača da odigraju mnogo bolje nego prošlog vikenda protiv Splita

Objavljeno: 11:57h

Trener FMP-a Vladimir Jovanović rekao je da je Partizan favorit u predstojećem meču, ali je istakao da njegova ekipa, ako bude na visini zadatka, može da odigra ravnopravan meč i dođe do dobrog rezultata.

- Posle porazu u Splitu, u goste nam dolazi jedna od najjačih ekipa u ligi. Partizan je zadržao gotovo ceo tim od prošle sezone, pojačao ga sa nekoliko iskusnih i kvalitetnih igrača, a sigurno da pored lošijeg starta ima najveće sportske ambicije - rekao je Jovanović.

Košarkaši FMP-a dočekuju u subotu ekipu Partizana u utakmici trećeg kola ABA lige. Tim iz Železnika je na početku nove sezone upisao pobedu i poraz, dok crno-beli u ovaj meč ulaze sa dva poraza.

foto: Starsport©

- Konačno ćemo biti kompletni i u situaciji da predstavimo neke mlade igrače. Tu pre svega mislim na Popovića i Pecarskog, ali i druge koji treba da potvrde talenat. Naravno da pored toga imamo veliki sportski motiv da igramo dobru košarku, sa puno trčanja i energije - rekao je Jovanović.

- Ako budemo na visini zadatka, mislim da i protiv favorita, možemo da igramo ravnopravan meč i dođemo do dobrog rezultata - dodao je trener FMP-a.

Košarkaš FMP-a Sava Lešić rekao je da je utakmica protiv Partizana veliki izazov za mladu ekipu ekipu iz Železnika.

foto: Starsport©

- Pogotovo posle prethodnog kola, protiv Splita, gde smo se pokazali u lošem svetlu. Želimo da to ispravimo i pariramo Partizanu. Nadam se da uz borbu, agresivnost i čvrstinu, možemo do šanse - rekao je Lešić.

On je istakao i da loš početak sezone crno-belih ne sme da zavara njegovu ekipu.

- To je jaka ekipa, sastavljena od iskusnih i kvalitetnih igrača. Ipak, verujem da naša mlada ekipa, uz veliku borbu, može da parira Partizanu. Samo treba da budemo koncentrisani i fokusirani na našu igru i učinimo sve da izgledamo što bolje na terenu - rekao je Lešić.

Utakmica FMP - Partizan se igra u subotu od 21.00 u hali u Železniku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.