Teodosiću nije san zlato sa reprezentacijom, a u NBA neće zbog Đorđevića i Danilovića

IMA PORUKU I ZA DEVOJKE

Teodosiću nije san zlato sa reprezentacijom, a u NBA neće zbog Đorđevića i Danilovića

Kapiten košarkaške reprezentacija Srbije ispričao je koje su njegove želje i snovi u životu i karijeri
Objavljeno: 17:59h

Kapiten srpske reprezentacije i jedan od najboljih evropskih košarkaša Miloš Teodosić nije neko ko voli da priča o svom privatnom životu, o svojim snovima i nadama. Ipak, otvorio je svoju dušu za "Sport ekspres" u kome se osvrnuo na svoje najveće želje koje ima, o tome zašto ne želi da ode u NBA ligu i greškama koje ne želi da napravi u svojoj profesionalnoj karijeri.

Iako je većini sportista najveći san osvajanje zlatne medalje sa nacionalnim timom na nekom velikom takmičenju, Teodosićeva razmišljanja su pomalo drukčija. - Cilj mi je što se košarke tiče da osvojim Evroligu. To mi je najveći san i nadam se da ću ga već ove godine ostvariti. Trudim se da o tome ne razmišljam, ali nadam se da će se dogoditi - ispričao je Teo, ali i dodao nešto što će sigurno izazvati veliku pažnju žena.
- Kada pričamo o privatnom životu, želeo bih da nađem dobru ženu i sa njom zasnujem veliku porodicu. Srpski organizator igre već godinama važi za najboljeg na "starom kontinentu" na svojoj poziciji, a tokom prošlogodišnjeg Mundobasketa u Španiji, američki stručnjaci su ga proglasili najboljim igračem sveta koji ne igra u NBA ligi. Mnogo se spekulisalo o tome da li će se oprobati u najjačoj ligi planete, ali on ima drugačije mišljenje.
- Kada bi svi najbolji igrači Evrope otišli u NBA, pa koga bi publika u Evropi mogla da gleda? To što ste jedan od najboljih evropskih igrača ne podrazumeva i da morate otići "preko bare", jer bez takvih igrača evropska košarka ne bi bila toliko dobra - rekao je Teodosić koji je ispričao i da je mnogo naučio na primeru drugih evropskih igrača, pa čak i selektora Srbije, Saše Đorđevića.
- Imamo primere Jasikevičijusa, Spanulisa, Đorđevića i Danilovića koji su otišli u NBA i nisu uspeli, pa su se vraćali posle godinu dana u Evropu, jer nisu imali prostora da pokažu šta znaju. Sada ne razmišljam o odlasku, a imam i još dve godine ugovora sa CSKA, tako da je teško da ću biti potreban nekom NBA timu kada budem imao 30 godina. (Espreso.co.rs / Izvor: Sport ekspres)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.