JOKIĆ SLOMLJEN POSLE NOVOG PORAZA: Izbegavao je da odgovori na pitanja o suđenju i faulovima!
Foto: Printscreen/Youtube/House of Highlights

Teško mu je

JOKIĆ SLOMLJEN POSLE NOVOG PORAZA: Izbegavao je da odgovori na pitanja o suđenju i faulovima!

Svestan je i on da se na jednoj strani olako sude faulovi, a na drugoj ne

Objavljeno: 08:28h

Teško je pao poraz Nikoli Jokiću u četvrtom meču finalne serije na Zapadu. Denver je izgubio od Lejkersa i sada gubi 3-1.

Na konferenciji za medije posle utakmice videlo se na licu srpskog košarkaša koliko mu je teško pao poraz, delovao je i dekoncentrisano i utučeno, sa mislima verovatno još u utakmici.

On nije hteo da komentariše ni na ovom meču suđenje, što mnogi potenciraju da su sudije opet gledale kroz prste igračima Lejkersa i pogurale ih ka pobedi.

Pričao je samo o greškama i igri svoje ekipe.

- Mislim da su skokovi bili problem, igrali smo dobru odbranu, ali nismo na kraju dobro skakali. Bilo je mnogo faulova i njihovih odlazaka na liniju penala. Bili smo... Igrali smo sjajnu odbranu, ali su ta dva segmenta bila...

Jokić je i na ovom meču imao duele sa Dvajtom Hauardom koji pokušava na sve načine tokom ove serije da ga izbaci iz takta.

- On je uradio svoj deo posla, imao je dobru 1. četvrtinu, doneo je energiju njima, pogađao je u prvoj deonici - rekao je Jokić, uz još jedan osvrt na faulove, kada su ga pitali za suđenje.

- Mislim... Mislim da smo napravili dosta jeftinih faulova, nije trebalo da ih puštamo na šut, ako već praviš faul, treba da bude smislen. Mislim da bi trebalo da budemo pametniji i da im ne dajemo lake poene sa linije - zaključio je naš reprezentativac.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.