PROVOCIRAO GA, TUKAO, ALI SAD JE PRIZNAO DA JE NEMOĆAN: Jokić ga je toliko ubio u pojam da je morao ovo da kaže!
Foto: EPA/Erik S Lesser

interesantno

PROVOCIRAO GA, TUKAO, ALI SAD JE PRIZNAO DA JE NEMOĆAN: Jokić ga je toliko ubio u pojam da je morao ovo da kaže!

Iskusni centar Lejkersa je sada nahvalio srpskog košarkaša

Objavljeno:

Dvajt Hauard daje sve od sebe tokom finalne serije Zapadne konferencije da isprovocira Nikolu Jokića, ali to mu za sada nikako ne polazi za rukom.

Iskusni centar Lejkersa je u prve tri utakmice na sve načine pokušavao da utiče na Srbina, istina u prvom meču je uspeo da ga unervozi da Jokić napravi dva faula zaredom u napadu, ali to je bilo više do sudija, jer za obične posmatrače to nisu bili faulovi.

U drugom i trećem meču je još jače podigao gas i koristio se "trash talk-om" kako bi izbacio iz ritma i takta srpskog reprezentativca, svašta mu je govorio, ali i Srbin još nije naseo.

Zbog toga je izgleda zaradio i poštovanje Hauarda, koji ga je sada uoči četvrtog duela hvalio.

- Volim Jokića. Kontroliše se, ne dozvoljava niko da ga sruši i uvek je tu za saigrače - opisao je Hauard, prisečajuči se situacije kada je pokušao sa "treš tokom".

Hoće li Denver i Nikola Jokić poravnati na 2:2 u finalu Zapada NBA lige? Večeras (03.00) ih očekuje četvrti meč u seriji s Lejkersima, a kvota na Nagetse je 2,95. S druge strane, pobeda Lebrona Džejmsa i saigrača nosi kvotu 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - LA Lejkers.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.