DA LI JE BOGDANOVA SUDBINA U SAKRAMENTU ZAPEČAĆENA? Ovo Amerikanci pišu o njegovoj budućnosti!
Bogdan Bogdanović, Foto: Promo

GORUĆA TEMA U SAKRAMENTU

DA LI JE BOGDANOVA SUDBINA U SAKRAMENTU ZAPEČAĆENA? Ovo Amerikanci pišu o njegovoj budućnosti!

U glavnom gradu Kalifornije će biti vruće ovog leta...

Objavljeno:

Sakramento Kingsi su promenili menadžment, Vlade Divac više nije generalni menadžer, već ga je zamenio Monte Mekner, koji je došao u "sunčanu državu" iz već oformljene ekipe Hjuston Roketsa.

A u Sakramentu je zatekao praktično jednu raspuštenu bandu, koja, ruku na srce, ima nekoliko asova. Pre svih Badija Hilda, ali ne sme se zanemariti ni uticaj Bogdana Bogdanovića na ovaj tim iz najjače košarkaške lige sveta.

Zbog Meknerovog dolaska, američki novinari sa "Yahoo sportsa" već pišu o Srbinovoj budućnosti, koja se čini da je ipak i dalje zapečaćena.

Pre odlaska Divca, očekivalo se da će Bogdan, koji je trenutno slobodan igrač "sa restrikcijama" (dakle Kingsi imaju poslednju reč prilikom odluke o njegovoj budućnosti), produžiti saradnju sa timom iz Kalifornije, ali sve to je sada pod velikim znakom pitanja.

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović foto: Printscreen

Da li klub po odlasku Divca razmišlja isto kao do tad?

Ukoliko se Mekneru Bogdan sviđa upola kao Divcu, potrudiće se da ga zadrži, posebno jer je i u Roketsima imao Erika Gordona, veoma sličnog igrača Bogdanu.

Dalje Amerikanci pišu da je Bogdan svestran igrač i da je bio odličan u Orlandu, iako je njegov Sakramento ispao, da bi na kraju dodali da Mekner nikako ne bi smeo da izgubi tako talentovanog, uspešnog i ostvarenog košarkaša.

No, ostaje nam da vidimo šta će se do kraja dešavati sa njegovim ostankom u glavnom gradu Kalifornije. Naznake za sada su dobre...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.