NIJE PLAMLI KRIVAC ZA PORAZ DENVERA, OVAJ ČOVEK JE SVE ZAKUVAO! Stravična greška Jokićevog saigrača! (VIDEO)
Mejson Plamli i Džeremi Grent ostali zajedno na Lebronu, Foto: Printscreen

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE NA TV

NIJE PLAMLI KRIVAC ZA PORAZ DENVERA, OVAJ ČOVEK JE SVE ZAKUVAO! Stravična greška Jokićevog saigrača! (VIDEO)

Grant, koji nije ni imao razloga za tako nešto jer je pazio na "kralja", ostao je gde je i do tada bio. Njima dvojici se tu pridružio i nesrećni Plamli

Objavljeno:

Nakon što je Džamal Marи blokirao pokušaj Grina da sa čeone linije donese prednost Lejkersima u poslednjim sekundama, koji su tada gubili sa poenom razlike, na semaforu je ostao 2,1 sekund do kraja meča.

Lopta je posle tajmauta ubacivana u igru ispod koša Nagetsa, a tada se desio defanzivni kolaps. Iako je Plamli bio zadužen za Entonija Dejvisa, on je dotrčao do mesta gde je Džeremi Grant motrio na nepomičnog Lebrona Džejmsa, i počeo da pokazuje klupskom kolegi da on sad preuzme "Obrvu" (koji je trčao ka mestu odakle će da uputi trojku).

Grant, koji nije ni imao razloga za tako nešto jer je pazio na "kralja", ostao je gde je i do tada bio. Njima dvojici se tu pridružio i nesrećni Plamli, a Nikola Jokić, videvši šta se dešava, probao da nekako izblokira Dejvisa, u poslednjoj sekundi.

Nije uspeo, ali... ona posebna kamera, koja je pratila Džejmsam zabeležila je možda i ključan momentat:

Džeremi Grent je, neposredno pre početka ove akcije, pozvao Plamlija da mu priđe, stavljajući mu tako do znanja da će, ako zatreba, on otrčati i preuzeti Dejvisa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.