Mega opet promenila ime!
Mega Bemaks, Foto: Promo

VIŠE NIJE BEMAX

Mega opet promenila ime!

Mega je danas potpisala jednogodišnji ugovor sa novim generalnim sponzorom

Objavljeno:

Košarkaški klub Mega ponovo je promenio ime i u predstojećoj sezoni takmičiće se kao Mega Sokerbet.

Mega je danas potpisala jednogodišnji ugovor sa novim generalnim sponzorom sportskom kladionicom Soker (Soccer). Ugovor su potpisali generalni menadžer Goran Ćakić i "Izuzetno nam je zadovoljstvo što se kompanija Soccerbet pridružila našoj košarkaškoj porodici i što će predvoditi naš sponzorski pul u predstojećoj sezoni kao naslovni sponzor. Drago nam je da su prepoznali sve ono što Mega radi prethodnih godina i kao uvek, daćemo sve od sebe da saradnja bude što uspešnija na obostrano zadovoljstvo. Želim da u ime kluba zahvalim i našem prethodnom generalnom sponzoru kompaniji Bemaks na zaista sjajnoj saradnji u prethodne tri sezone", rekao je Ćakić, navodi se na sajtu Mege.

Generalni direktor sportskih kladionica Soker Draženko Ruljić izrazio je zadovoljstvo ostvarenom saradnjom.

- Košarkaški klub Mega Soccerbet iznedrio je neke od najboljih košarkaša i reprezentativaca koji igraju po najvećim klubovima širom sveta. Čast nam je da igrači ovog renomiranog kluba na svojim dresovima ponesu ime našeg brenda. U ovo partnerstvo smo ušli s ciljem da se zajedno razvijamo kao i da pomognemo našim talentima da nose boje svog omiljenog kluba i igraju vrhunsku košarku u svojoj zemlji - naveo je Ruljić.

Mega će pod novim imenom prve utakmice odigrati tokom priprema na Zlatiboru od 17. do 20. septembra, kada će im protivnici biti Sloboda iz Užica, Zlatibor i Borac iz Čačka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.