KAKVA OSVETA JOKIĆA! Srbin DOMINIRAO protiv Klipersa i doneo Denveru IZJEDNAČENJE! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: EPA/Erik S Lesser

NBA LIGA

KAKVA OSVETA JOKIĆA! Srbin DOMINIRAO protiv Klipersa i doneo Denveru IZJEDNAČENJE! (VIDEO)

Nagetse su već svi otpisali, ali dokazali su da su tim koji ima kičmu

Objavljeno:

Nikola Jokić i Denver Nagetsi su pre samo dva dana od mnogih bili otpisani: u prvoj utakmici polufinala NBA plej-ofa protiv Los Anđeles Klipersa bili su umorni, demotivisani, pasivni, i usledilo je "razbijanje". "Biće ovo jedna od onih serija", govorilo se i pisalo, a često se čulo i da će biti "počišćeni".

Sinoć, potpuno drugi tim i potpuno druga slika: Nagetsi su otvorili pakleno, i već u prvoj četvrtini otišli na plus 19 (bilo je 44:25).

Ipak, Klipersi se nisu predavali, i celu utakmicu su "kljucali" prednost Denvera, da bi se desilo da u poslednjim minutima navijači iz Kolorada i Srbije (uglavnom) moraju da strepe za pobedu.

Denver se tada okrenuo tandemu Jokić-Marej, ali i odličnoj odbrani, Klipersi su promašili par šuteva, i na kraju je sve bilo u redu - pobeda od 110:101 za "srpski" tim u NBA. Serija izjednačena na 1:1.

Jokić je utakmicu završio sa 26 poena, 18 skokova, četiri asistencije i tri blokade, ali i šest izgubljenih lopti.

Najefikasniji na utakmici je bio Džamal Marej sa 28 poena i šest asistencija, Pol Milsep i Geri Heris su ubacili po 13, a Majkl Porter junior je imao sa 11 poena i sedam skokova.

U timu Klipersa najbolji je bio Pol Džordž sa 22 poena i 8 skokova, a Kavai Lenard je potpuno podbacio, sa samo 13 poena. Ivica Zubac je imao 15 poena i 9 skokova.

Evo i učinka Nikole Jokića:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.