MI NE ZNAMO ŠTA ZNAČI REČ ODUSTAJANJE! Jokić, heroj celog Kolorada, sa terena poslao poruku sledećem protivniku!
Foto: Printscreen/Youtube/NBA Playoffs 2020

jake reči

MI NE ZNAMO ŠTA ZNAČI REČ ODUSTAJANJE! Jokić, heroj celog Kolorada, sa terena poslao poruku sledećem protivniku!

Srpski reprezentativac kaže da njegov tim samo želi da igra košarku

Objavljeno:

Nikola Jokić odveo je Denver u polufinale Zapadne konferencije.

U sedmom, odlučujućem meču, u seriji, Nagetsi su pobedili Jutu zahvaljujući još jednoj monstruoznoj partiji našeg centra koji je postigao čak 30 poena i dao odlučujući koš na utakmici.

Njegova ekipa je načinila veliki podvig i pobedila tri meča zaredom, iako je gubila u seriji 3-1, a o tom "kambeku" i pritisku je pričao srpski centar u intervjuu odmah posle meča.

Šta ti je prošlo kroz glavu kada je Konli šutirao u poslednjoj sekundi?!

- Mislio sam da će ići na polaganje. Majk je imao dobar pogled na koš i šutirao je, a lopta je šetala po obruču. Nismo odustajali, gubili smo 3-1 u seriji, ne znam koliko se timova vratilo iz takvog zaostatka, ali mi nismo hteli da odustanemo. Rekao sam da će ovo biti interesantna serija i bila je i stvarno mi je drago da smo pobedili.

Očekivalo se da će i ovu utakmicu i seriju odlučiti bekovi (Marej i Mičel), ali na kraju su glavnu reč vodili centri, ti i Gober?

- Džamal je igrao fenomenalno. Nisam mogao da ga pustim da ide i umre, on je moj partner i ja sam njegov i moram da mu pomognem kao što je on meni pomogao u prošlog utakmici. Trud mora da bude uvek na visokom nivou.

Izbegli ste eliminaciju u trećoj uzastopnoj utakmici to govori o vašoj mentalnoj snazi, šta misliš o tome?

- Mislim da smo igrali slobodno. Imali smo sastanak, znali smo da ne možemo da pobedimo 3 utakmice u jednoj utakmici i išli smo utakmicu po utakmicu. Svaka utakmica je bila drugačija. Nismo odustajali.

foto: EPA/Erik S Lesser

Bila je ovo emotivna i duga serija, deluje da ste umorni, a imate samo jedan dan odmora pre početka sledeće serije protiv Klipersa u polufinalu konferencije, kako da zadržite taj momentum?

- Samo da nastavimo da igramo. Nemamo šta da izgubimo. Bićemo ovde dok nas neko ne pošalje kući. Imamo snažnog protivnika, ali mi ćemo igrati i nećemo odustati. Ne sme izostati trud.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.