ZBOG BOBIJA SAM SE OSEĆAO KAO IDIOT! Ceo život bih se osećao krivim da sam to uradio!
Foto: AP

Ali to je bila najbolja odluka

ZBOG BOBIJA SAM SE OSEĆAO KAO IDIOT! Ceo život bih se osećao krivim da sam to uradio!

Legendarni Greg Popović je ispričao koliko mu je bilo žao što je Bobija morao da pusti da ide u Detroit

Objavljeno: 23:55h

Legendarni trener San Antonija Greg Popović priznao je da je bio razočaran kada klub 2016. nije uspeo da potpiše novi ugovor sa centrom Bobanom Marjanovićem.

Klub iz Teksasa bila je prva stanica srpskog reprezentativca u Sjedinjenim Državama, ali se u Sparsima zadržao samo sezonu pre nego što se preselio u Detroit.

- Kad sa Bobanom nismo potpisali novi ugovor nakon njegove debitantske sezone, osećao sam se kao idiot. Ponekad nešto učinite, znajući da je to dobro za tu osobu. I sjajno je ako uspete da učinite nešto što će biti dobro i za čoveka i za tim. Doveli smo ga u NBA, osećao je potrebu da bude sa nama, ali morali smo da mu objasnimo da poenta nije samo u tome. Objasnili smo mu da mora da brine o porodici i odluka je donesena za njegovu porodicu - istakao je Popović za Clutch Points.

Snažni centar je dobio ponudu iz Mičigena na koju San Antonio nije mogao da odgovori.

- Nismo mogli da se takmičimo. Ceo život osećao bih se krivim da sam ga uveravao da se odrekne novca i ostane kod nas. Rekao sam mu da mora da ode i razmišlja o porodici. I nevoljno je pristao. Boban je prokleto pametan momak - naglasio je petostruki NBA šampion sa timom iz Teksasa.

Tridesetdvogodišnji srpski košarkaš je posle Detroita igrao u Los Anđeles Klipersima i Filadelfiji, a od jula 2019. je u Dalasu.

U NBA karijeri zaradio je 25.700.000 miliona dolara (bez poreza), prema podacima basketball-reference.com.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.