ZA***I OVO, ČOVEČE! ZAHTEVAMO PROMENE! Lebron Džejms nikad besniji posle novih dešavanja u SAD!
Lebron Džejms, Foto: EPA/ John G. Mabanglo

MNOGO JE LJUT

ZA***I OVO, ČOVEČE! ZAHTEVAMO PROMENE! Lebron Džejms nikad besniji posle novih dešavanja u SAD!

Najbolji košarkaš sveta Lebron Džejms pokazao je svoje nezadovoljstvo

Objavljeno:

Ranjavanje Džejkoba Blejka u Viskonsinu, kojeg je policajac upucao sedam puta u leđa, podiglo je SAD na noge.

Prema informacijama portala "The Athletic"-a Lejkersi i Klipersi glasali su za bojkot nastavka NBA sezone, dok je većina drugih timova bilo za to da se igra.

Bura u NBA ”bablu” se ne stišava. Naprotiv. Nakon što su otkazano svih peti mečevi plej-of serija igrači su održali sastanak o daljim koracima, a na njemu su se dva velika favorita za prsten, Lejkersi i Klipersi, založili za poptuni bojkot ostatka sezone! Sledi novi sastanak igrača, ali i Borda guvernera NBA lige.

Potom su im se u toj odluci pridružili igrači iz ostalih timova.

Vrlo brzo nakon tih vesti igrači su organizovali sastanak u jednom od hotela u ”Diznijevom svetu” koji je bio i više nego buran.

Na njemu su govorili predstavnici svih timova, među kojima su bili i Lebron Džejms iz Lejkersa i Kavaj Lenard iz Klipersa, koji su izneli najradikalniji predlog - bojkot ostatka sezone, tj. njen prekid!

”Kralj” Džejms je napustio sastanak pre njegovog kraja uz poruku da očekuje da bi vlasnici timova trebalo da budu više uključeni u sve i da preduzmu neke akcije. Ostali igrači Lejkersa i ceo tim gradskih rivala Klipersa su potom sledili njegov potez, zvezds NBA lige potom je poslao jasnu poruku preko svoga Twitter naloga.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.