DIVAC OBJASNIO ZAŠTO JE NAPUSTIO SAKRAMENTO: Reči pune emocija na oproštaju od kluba koji mnogo voli!
Vlade Divac, Foto: EPA/Andrew Gombert

KRAJ!

DIVAC OBJASNIO ZAŠTO JE NAPUSTIO SAKRAMENTO: Reči pune emocija na oproštaju od kluba koji mnogo voli!

Pretpostavlja se da proslavljeni srpski košarkaš odlazi pošto tim iz Kalifornije ni u petoj sezoni nije uspeo da izbori plasman u plej-of NBA lige

Objavljeno:

Vlade Divac se odmah po napuštanju pozicije generalnog menadžera u Sakramentu oglasio saopštenjem za javnost u kom je obrazložio svoju odluku da napusti Kingse.

- Imao sam čast i privilegiju da radim kao generalni menadžer Kingsa. Želim da zahvalim Viveku na šansi, kao i svim kolegama sa kojima sam radio. Sakramento i Kingsi će uvek imati posebno mesto u mom srcu i želim im sve najbolje u budućnosti - navodi se u saopštenju Divca.

Pretpostavlja se da proslavljeni srpski košarkaš odlazi pošto tim iz Kalifornije ni u petoj sezoni nije uspeo da izbori plasman u plej-of NBA lige.

- Bila je ovo teška odluka, ali verujem da je najbolja kako bismo izgradili pobednički tim, kakav naši navijači zaslužuju. Zahvaljujemo Divcu na posvećenosti i napornom radu. Uvek će biti deo naše porodice - rekao je prvi čovek kluba Vivek Ranadiv.

Upražnjenu poziciju privremeno će preuzeti Džo Dumars, doskorašnji savetnik, koji će biti uključen i u odabir novog generalnog menadžera.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.