UPOZNAJTE VELIKO ZVEZDINO POJAČANJE: Saša je neverovatan, čuo sam da su Delije najbolje u Evropi!
Foto: KK Crvena zvezda

prvi intervju

UPOZNAJTE VELIKO ZVEZDINO POJAČANJE: Saša je neverovatan, čuo sam da su Delije najbolje u Evropi!

- Iskreno, imamo mnogo novih igrača u ekipi i zbog toga bi moglo da bude uspona i padova u sezoni - ističe Hol

Objavljeno:

KK Crvena zvezda započeo je pripreme za narednu sezonu. Stručni štab predvođen trenerom Sašom Obradovićem je obavio prvu prozivku i 14 igrača već vredno radi na Kopaoniku. Pred crveno-belima je mnogo izazova, a jedan od primarnih ciljeva je da se nova pojačanja adaptiraju u najkraćem mogućem roku na novu sredinu.

Pojačanje na poziciji plejmejkera za crveno-bele je Lengston Hol. Sjajni plejmejker će igrati po prvi put u Evroligi i na to gleda kao na veliki izazov u karijeri.

’’Pre svega treba da idemo utakmicu po utakmicu. Kao što ste već rekli Evroliga je najbolje takmičenje u Evropi, uzbuđen sam što uskoro počinjemo i što ću uskoro upoznati saigrače. Ipak, mislim da je put do uspeha ići utakmicu po utakmicu, da svakoj utakmici pristupamo sa mnogo energije, da igramo čvrsto i brinemo o sebi’’, istakao je Hol koji je posle govorio o novom treneru Saši Obradoviću.

’Trener Obradović je neverovatan. Igrali smo jedan protiv drugog prošle sezone kada je vodio Monako. Od igrača koji su sarađivali sa njim nisam uspeo da čujem ništa drugo osim neverovatno pozitivnih stvari. Ne mogu da dočekam da učim od njega i da krenemo da radimo zajedno’’, istakao je Hol, a zatim izneo očekivanja za narednu sezonu:

’’Iskreno, imamo mnogo novih igrača u ekipi i zbog toga bi moglo da bude uspona i padova u sezoni. Ipak, na kraju krajeva, mislim da je važno da uvek igramo čvrsto. Ne mogu da dočekam da se sretnem sa navijačima. Kao što sam rekao već, čuo sam da su to jedni od najboljih navijača u Evropi. Ne mogu da dočekam da vas vidim uskoro’’, zaključio je Hol.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.