NAVIJAČI KRENULI U OTVORENI RAT PROTIV DIVCA: Više ga ne prozivaju, sada su pokrenuli peticiju da ga smene!
Foto: AP/Charlie Neibergall

ne žele ga više u kingsima

NAVIJAČI KRENULI U OTVORENI RAT PROTIV DIVCA: Više ga ne prozivaju, sada su pokrenuli peticiju da ga smene!

Spočitava mu se mnogo grešaka od kojih je svakako najveća što nije uzeo Luku Dončića na draftu

Objavljeno: 15:16h

Navijačima Sakramenta je prilično prekipelo i rešili su da urade ono što je do njih, a to je da kroz peticiju traže smenu Vlada Divca.

Prvi čovek košarkaških operacija Kingsa je već godinama na udaru nezadovoljnih navijača koji smatraju da je povlačio pogrešne poteze kada je reč o formiranju ekipe i da je glavni krivac što Sakramento već 14 godina ne može ni da se približi mestu koje vodi u plej-of.

Lejkersi imaju tri poraza u nizu, ali i dalje drže prvo mesto na NBA Zapadu. Večeras (03.00) ih očekuje duel s Jokićevim Denverom i novi poraz bi mogao ozbiljno da ih uzdrma. Kvota na Lejkerse je 1,50, a na Denver 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Meč El Ej Lejkers - Denver Nagets.

Doduše, nije Divac kriv za svih 14 godina, već samo za ono vreme od kada radi u klubu kao glavni čovek za formiranje tima.

Kao najveća greška mu se spočitava to što je pre dve godine propustio da na draftu izabere Luku Dončića, ali imao je i još neke prema mišljenju navijača, od trejdovanja Kazinsa, preko još nekih razmena i trejdova, pa sve do angažovanja Luka Voltona čiji uticaj na igru Kingsa protekle sezone nije uopšte primetljiv.

Zato su navijači rešili da pokrenu peticiju za smenu Divca, odnosno da preko nje utiču na vlasnika kluba Viveka Ranadiva da smeni legendu srpske i NBA košarke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.