ONAJ KOME NEČIJA SMRT NIJE SVETA STVAR NIJE LJUDSKO BIĆE! Ostoja Mijailović poslao strašnu poruku Nebojši Čoviću!
Mijailović, Odžo, Čović, Foto: KK Crvena zvezda, Starsport©, Filip Plavčić

EKSKLUZIVNO ZA espreso.co.rs

ONAJ KOME NEČIJA SMRT NIJE SVETA STVAR NIJE LJUDSKO BIĆE! Ostoja Mijailović poslao strašnu poruku Nebojši Čoviću!

Predsednik KK Partizana odmah je uzvratio naš poziv kako bi odgovorio na indirektne optužbe iz suparničkog tabora

Objavljeno: 16:19h

Prvi čovek KK Partizana Ostoja Mijailović odmah je odgovorio Nebojši Čoviću na indirektne optužbe upućene klubu iz Humske da su njegovi čelnici pokušali da zataškaju lokaciju smrti Majkla Odža.

On je u izjavi za Espreso.co.rs rekao sledeće:

- Ja ne znam šta bih rekao na ovu glupost. Košarka je jedan od najčistijih i najlepših sportova koje planeta danas ima. Zašto smo mi osuđeni da nam pojedine srpske klubove vode oni koji nemaju trunku stida ni morala? Onaj kome nečija smrt nije sveta stvar nije ljudsko biće!!! Odžo, počivaj u miru - istakao je Mijailović ekskluzivno za Espreso.co.rs.

Mijailović i Čović
Mijailović i Čović foto: Zorana Jevtić/Beta/Branislav Božić

Podsetimo, Čović je tokom gostovanja na TV Pink u jutarnjem programu rekao sledeće:

- Ono što me takođe pogađa, to su pokušaji da se zataška gde i u kojoj hali se to dogodilo, pa onda vidim izraz "anonimni prisutni". Zašto bi u ovom slučaju bilo šta bilo anonimno? Crvena zvezda je s Odžom imala izuzetnu saradnju. Mi ćemo kao moralni ljudi uraditi ovaj deo posla, ali ćemo zahtevati da se dođe do potpune istine kako se dogodilo. Mnogo toga mi već znamo ko je učestvovao u tome. Odžo je od marta kao igrač Zvezde permanentno vrbovan - istakao je, između ostalog, prvi čovek Crvene zvezde, pa nastavio:

- Odžo je od marta kao igrač Zvezde permanentno vrbovan. Mislim da je u okviru tih vrbovanja napravljeno ubrzanje koje je uticalo na ovo što se dogodilo. Ja time ne želim da kažem da je bilo ko želeo da se ovo desi, ali ovo je velika nesreća i nemojte da bilo šta krijemo. Čim nešto krijemo, postajemo saučesnici. Čim nešto krijemo, znači da nam savest nije mirna - poručio je Čović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.