BERON PROGOVORIO O 'ONIM' KORACIMA: Grobarima je baš stao na žulj, Delije će ga obožavati još više!
Koraci Bilija Berona u finalu, Foto: Printscreen/Twitter/@colovic86

BEZ DLAKE NA JEZIKU

BERON PROGOVORIO O 'ONIM' KORACIMA: Grobarima je baš stao na žulj, Delije će ga obožavati još više!

Sve je rekao što mu je bilo na duši

Objavljeno:

Bivši košarkaš Crvene zvezde Bili Beron se oglasio intervjuom za Sportklub, a pričao je o mnogim stvarima iz vremena koje je proveo u klubu sa Malog Kalemegdana..

- Titula u ABA ligi mi je jedan od najdražih momenata u Zvezdi. Bila je to duga godina i na kraju se sve svelo na jednu utakmicu u kojoj je vladala najluđa atmosfera u mojoj karijeri. Osim tog duela, padaju mi na pamet utakmice sa Partizanom i ona prošlogodišnja sa Galatasarajem. Pionir je definitivno moja omiljena dvorana - izjavio je Beron za Sport klub.

Čuveni koraci iz finala s Partizanom i dalje su nezaobilazna tema, iako se Beron već umorio od odgovaranja na to pitanje.

- Ti koraci i meni su se činili čudnim kao što su izgledali, toliko sam se uzbudio da završim sezonu, pa sam zaboravio da driblam. Svakako bismo dobili petu utakmicu, tako da mislim da to nije mnogo promenilo.

Naredna destinacija mu je Zenit.

- Ekipa mi se čini dobrom, uz to su mi dali finansijski bolji i sigurniji ugovor. Na kraju krajeva, čovek mora da uradi ono što je najbolje za porodicu. Volim Crvenu zvezdu, ali neću igrati zauvek.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.