I trener Denvera morao da se oglasi zato što je jedan njegov igrač antivakser!
Foto: AP

pitali ga

I trener Denvera morao da se oglasi zato što je jedan njegov igrač antivakser!

Strateg Nagetsa je istakao da to nije nikakav problem u timu, kao i da živimo u vreme kada su sloboda govora i mišljenja zagarantovane

Objavljeno: 16:07h

Podigla se velika prašina zbog Majkla Portera Džuniora iz Denvera koji je otvoreno priznao da je protiv vakcine protiv Covid-19 virusa, pa su mediji tražili i mišljenje trenera Majkla Melouna zbog toga.

Melouna su pitali šta misli o tome što je njegov igrač rekao da se koronavirus koristi kao propaganda kako bi se kontrolisao narod i da neće da se vakciniše jer nikada u životu nije ubrizgao nešto u sebe.

Meloun je na konferenciji za medije rekao kako on nije čovek koji će ići za svojim igračima i nametati im svoje stavove.

- Ono što je Porter rekao ne predstavlja nikakav problem u našem timu. Pričao sam s Majklom, razume situaciju s virusom, ali nećemo nikome zabraniti da priča. Ako neko ima čvrsto uverenje u nešto, ima i platofrmu i slobodu da o tome priča - rekao je trener Denvera.

Konačno se nastavlja NBA liga! Timovi se nalaze u Diznijevom kampusu na Floridu, a restart kreće sa duelom dva prvoplasirana tima na Zapadu Los Anđeles Lejkers – Los Anđeles Klipers (03.00). Kvota na Lejkerse je 1,60, a na Kliperse 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč LA Lejkers – LA Klipers.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.