FENER MU NA NEMILOSRDAN NAČIN ZATVORIO VRATA: Kanter se ponudio pa zažalio!
Enes Kanter, Foto: EPA/Steve Dipaola

strah od erdogana?

FENER MU NA NEMILOSRDAN NAČIN ZATVORIO VRATA: Kanter se ponudio pa zažalio!

Kanter je takođe otkrio i veliku sramotu NBA Turaka

Objavljeno:

Enes Kanter je uzburkao strasti u turskoj košarci posle intervjua koji je dao Eurohoopsu.

On je u svojoj domovini nepoželjan zbog kritika uperenim ka Tajipu Reždepu Erdoganu, a u spomenutom razgovoru je rekao da će jednog dana kada se vrati u zemlju obući dres Fenera.

Zatim je usledilo oštro saopštenje...

- Osoba po imenu Enes Kanter je na svom nalogu na društvenim mrežama 1. juna i danas podelila iste rečenice, a mi bismo voleli da obavestimo javnost zbog toga šta je to uradio dva puta u kratkom periodu... To nas brine i želeli bismo da razjasnimo nejasne namere.

- Naš klub nema nikakve veze sa ovom osobom, niti će imati u budućnosti. Ime ove osobe se dovodi u vezu sa terorističkim organizacijama i njegovo ponašanje je veoma dobro poznato svima otkako je napustio klub. Zbog svega toga, želeli bismo još jednom da naglasimo: "Vrata našeg kluba su zauvek zatvorena takvima kao njemu i tako će biti zauvek" - stoji u saopštenju kluba.

Kanter je takođe otkrio i veliku sramotu NBA Turaka.

- Ono što me najviše boli je ponašanje većine turskih igrača u ligi. Tu su Iljasova, Osman iz Klivlenda i Korkmaz iz Filadelfije. Uvek kada igramo jedni protiv rugih, oni mi ne kažu ni reč.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.