MEKINTAJER JE BOLJI OD VOLDENA: Partizan da dovede centra i zadrži OVOG čoveka!
Foto: Emilija Jovanović

analiza

MEKINTAJER JE BOLJI OD VOLDENA: Partizan da dovede centra i zadrži OVOG čoveka!

- Dobro su popunjeni na svim ostalim pozicijama, ostao im je moj omiljeni igrač Ognjen Jaramaz, verovatno najbolja dvojka u regionu.

Objavljeno:

Strateg Mornara Mihailo Pavićević detaljno je analiziiao akutelni prelazni rok u ABA ligi i najavio da nas čeka veoma interesantna sezona.

Crnogorac je dao svoje viđenje dosadašnjeg rada Zvezde i Partizana na tržištu.

Crvena zvezda pravi izuzetan tim, što je i normalno i očekivano, s obzirom na to da će i naredne sezone igrati u Evroligi. Mislim da su odradili izuzetan posao u dosadašnjem delu prelaznog roka. Partizan je pretrpeo promenu na trenerskoj poziciji, meni je izuzetno drago što je Vlado Šćepanović dobio šansu. Mislim da su crno-beli sa tekućim promenama napravili jači tim u poređenju sa prethodnom takmičarskom godinom. Stava sam da je Miler-Mekintajer kvalitetniji igrač od Korija Voldena, a da su sa Dangubićem dobili igrača koji atletski može da pokriva više pozicija u oba pravca. Očekujem, takođe, da će se dodatno pojačati, prevashodno na centarskoj poziciji. Ukoliko Nemanja Gordić ostane, sasvim sam siguran da će Partizan biti kvalitetniji nego prošle sezone. Dobro su popunjeni na svim ostalim pozicijama, ostao im je moj omiljeni igrač Ognjen Jaramaz, verovatno najbolja dvojka u regionu. Mislim da će u Evrokupu biti jedan od glavnih favorita, pogotovo u konstelaciji snaga koja pokazuje da je kvalitet tog takmičenja osetno izgubio na kvalitetu – rekao je Mihailo Pavićević za list “Danas”.

foto: Starsport©

Pavićević nije bio preterano iznenađen odlaskom Pavićevića.

– Nisam bio iznenađen odlukom Andree Trinkijerija da ode iz Partizana. Jednostavno, on gradi svoju karijeru. Ukazala mu se prilika da posle dobrih rezultata sa crno-belima, koji na kraju nisu krunisani, iskoristi situaciju i ode na neko drugo mesto. Gledajući iz sportskog ugla, nisam siguran koliko je Bajern bolje mesto, prema rejtingu sigurno ne može da se poredi sa Partizanom, ipak je to sinonim za fudbalski klub iz Minhena. Trinkijeri je uspeo na osoben, simpatičan način da pridobije navijače Partizana, a potom i rezultatima i to je aspekt na kojem će Šćepanović morati da poradi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.