NA NJIH RAČUNA ŠĆEPANOVIĆ: Ovako će izlgedati tim Partizana za sledeću sezonu! Povratak optisanog i kraj za pleja!
Foto: Ilustracija/ Emilija Jovanovic, Emilija Jovanović, Starsport©

otvoreno o ekipi

NA NJIH RAČUNA ŠĆEPANOVIĆ: Ovako će izlgedati tim Partizana za sledeću sezonu! Povratak optisanog i kraj za pleja!

Evo koji igrači su u planovima novog trenera crno-belih

Objavljeno:

Uprava Partizana je apostrofirala da dolaskom Vlada Šćepanovića počinje nova era crno-belih, koji se nadaju da bi crnogrski stručnjak mogao da krene putem Duška Vujoševića i na klupi Parnog valjka napravi velike stvari.

Ono što zanima sve Grobare jeste tim Partizana za sledeću sezonu. Licitira se sa imenima, otišao je Kori Volden, a stigli su Nemanja Dangubić i Kodi Miler Mekintajer. Šćepanović ne računa na Brajana Angolu, dok se očekuje doalzak do dva igrača.

- Imamo gro ekipe iz prošle sezone i tu ne bi trebalo mnogo da se menja, ostalo je još da se dovede jedan, evenualno dvojica igrača. Dobra stvar je kada vam 70 odsto tima ostane na okupu. Filozofija će ostati manje-više ista, da igrači ne bi doživeli šok zbog velikih promena - rekao je Vlado Šćepanović za Sportski Žurnal.

Novi trener Partizana je nabrojao sve igrače na koje računa za sledeću sezonu.

- Spoljna linija: Nemanja Gordić, Kodi Miler-Mekintajer, Markus Pejdž, Ognjen Jaramaz, Uroš Trifunović, Rade Zagorac, Nemanja Dangubić. Unutrašnja linija: Vil Mozli, Rašon Tomas, Stefan Birčević, Novica Veličković, Stefan Janković, Nikola Janković - rekao je Šćepanović.

Ovo znači da će otpisani Stefan Janković imati priliku da se dokaže Šćepanvoiću, dok za Alekseja Nikolića, koji je kao i Jankvoić bio na pozajmici, neće biti mesta u taboru Partizana.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.