ŠOKANTNO PRIZNANJE MILICE DABOVIĆ: Nudili su mi da se bavim prostitucijom!
Foto: Starsport©

otvoreno o svemu

ŠOKANTNO PRIZNANJE MILICE DABOVIĆ: Nudili su mi da se bavim prostitucijom!

- Ne mogu sad da vam kažem ko mi je nudio pare i koliko - rekla je bivša kapitenka Srbije

Objavljeno:

Legendarna reprezentativka i nekadašnja košarkašica Partizana Milica Dabović često privlači pažnju javnosti zbog svojih izazovnih slika, tvrdi da su joj muškarci više puta nudili pare u zamenu za seksualne usluge.

- Nekoliko puta se desilo da mi kažu kako će mi platiti da idem sa njima u -krevet. Ne mogu sad da vam kažem ko mi je nudio pare i koliko. To ćete sve moći da pročitate kada budem objavila knjigu, koju već dugo pišem. Mene nikada nije zanimalo da se bavim takvim stvarima, nisam ja iz tog sveta. Ja sam se bavila košarkom i uvek se znalo kako zarađujem. Imala sam dobre ugovore u klubovima i lepo sam živela - poručila je Dabovićeva, a prenela Srbija danas.

Milici je čak i selektorka Srbije Marina Maljković predlagala da se bavi prostitucijom.

- Kada sam se povukla iz reprezentacije tražila sam pomoć od Marine Maljković jer sam želela da igram i dalje. Pitala je čak i da me vrati u nacionalni tim. Međutim, ona mi je rekla da idem kod nekih mojih prijatelja u Tursku i da tamo nađem mušterije. Nisam mogla da verujem šta čujem, to je za mene stvarno bilo strašno. Neko ko me poznaje godinama tako da mi kaže - zaključila je Milica.

BONUS VIDEO:

(Esperso.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.