ŽOC MOŽE DA ZABORAVI NA 30 MILIONA EVRA BUDŽETA: Predsednik kluba objasnio od A do Š šta se dešava!
Željko Obradović, Foto: EPA/Georgia Panagopoulou

nada se da će ipak ostati

ŽOC MOŽE DA ZABORAVI NA 30 MILIONA EVRA BUDŽETA: Predsednik kluba objasnio od A do Š šta se dešava!

- Sutra ćemo svi da sednemo i da diskutujemo o sledećoj sezoni. Već sam rekao, ali evo da ponovo

Objavljeno:

Velika pažnja će biti usmerena ka Istanbulu ovih dana jer je Željko Obradović stigao na pregovore sa Fenerom oko produžetka saradnje. Da li dogovor biti postigut ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno - budžet kluba biće znatno manji nego prethodnih godina.

Predsednik Fenera Ali Koč je to potvrdio i najavio da budžet sigurno neće biti dosadašnjih 30 miliona evra. Inače, za sutra je zakazan sastanak na kojem će se sve karte baciti na sto.

- Obradović se sastao sa potpredsednikom Semihom Osojem i generalnim menadžerom Đerardinijem. Sutra ćemo svi da sednemo i da diskutujemo o sledećoj sezoni. Već sam rekao, ali evo da ponovo - Obradović može da ostane koliko god želi. Budžet nam neće biti 30 miliona evra, to je sigurno. Ako želi to da prihvati, neka ostane koliko hoće. Želimo ga. Rekao je da smo imali najbolji roster u njegovoj karijeri. Nažalost, rezultati nisu bili dovoljno dobri, ali ne možete biti savršeni svake sezone. Veliki kredit imaju i on i ekipa. Nadam se da ćemo da se nađemo na pola puta i da ćemo nastaviti da sarađujemo i u budućnosti - rekao je Koč, a zatim nastavio o budžetu:

- U Evroligi pobeda donosi 68.000 evra, što nije dovoljno ni da pokrijemo troškove putovanja. Ako osvojite titulu, dobijate milion. To je manje i od bonusa koje dajemo. Ipak, prestiž je biti prvak Evrope i to je dovoljno - zaključio je Koč.

Podsetimo, tokom dana smo preneli da je navodno klub želi da smanji budžet za 45 posto, a da bi Srbin pristao na 35 posto.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.