OBRADOVIĆ ODGOVORIO NA KONTROVERZNO PITANJE: Da li bi doveo Kalinića ako se Delije usprotive?
Saša Obradović, Foto: Starsport©

šta bi bilo kad bi bilo

OBRADOVIĆ ODGOVORIO NA KONTROVERZNO PITANJE: Da li bi doveo Kalinića ako se Delije usprotive?

- Vi me sad pitate hipotetički

Objavljeno: 20:03h

Novi trener Crvene zvezde Saša Obradović gostovao je u emisiji Ok na RTS-u i govorio je o aktuelnostima vezanim za svoj novi angažman.

Ono što navijače najviše zanima, kao i uvek, su transferi igrača.

Skoro su se pojavile spekulacije da bi mogao da se vrati Nikola Kalinić, pa je Obradović dobio pitanje šta misli o tome, pošto se politički stavovi Kalinića razlikuju od stavova Delija.

Ako bi vas pitao predsednik kluba da li takvog igrača voleli u Zvezdi da li bi vas zanimao i taj deo oko navijača, ili samo to što je odličan na parketu - upitao je voditelj.

- Vi me sad pitate hipotetički, pa i ja mogu da pričam hipotetički, i da odgovorim tako, šta bi bilo kad bi bilo. Onda bi se vrteli u krug, pa išli pitali jedne, pitali druge. Samo košarkaški kad bi gledali Kalinić je veliki igrač i veliko ime i to je kraj odgovora.

Dobio je i pitanje o zahtevima koje je imao pre dolaska u klub,.

- Za mene najvažnije da imamo komeptitivan tim i da se znaju ciljevi i kako doći do njih. Igrački kadar je najvažniji. Osnovno je bilo da ekipa bude sastavljena od igrača koji imaju karakter da izdrže težak ritam takmičenja i kontinuitet. U ovim komunikacijama koje se odvijaju imam dobru podršku predsednika.

Prioritet se zna...

- Prioriteti su osvajanje jadranske lige i da se forsiraju srpski igrači.

Istakao je i da više neće biti mnogo stranaca u ekipi.

- Ima dosta imena koji imaju razloga da se nadaju da budu deo Crvene zvezde. To su sve spekulacije da li je dva tri ili pet stranaca Naravno da prošlogdšnja Zvezda sa osam stranaca je možda bila iritantna za navijače, to je specifičan slučaj i teško je ponoviti da toliki broj stranaca igra, a da se zaboravi neko tvoje dete - rekao je Obradović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.