Durenta razvaljuju od sprdnje po Internetu! (GIF) (VIDEO)
Foto: GIF

NIJE NJEMU LAKO

Durenta razvaljuju od sprdnje po Internetu! (GIF) (VIDEO)

Dok zvanično ne obuče dres "Ratnika", da se prisetimo zbog čega će ga mnogi mrzeti, a i šta bi trebalo da se desi u budućnosti
Objavljeno: 12:33h

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Kevin Durent je trenutno najomraženiji košarkaš na svetu jer je prešao posle devet godina iz Oklahoma Siti Tandera u najvećeg rivala Golden Stejt.

Ne samo što ga mrze zbog prelaska u Golden Stejt, a kad čuju za koji fudbalski klub navija... (FOTO)

Jedan od trojice najtalentovanijih u ovoj igri šokirao je svet svojom odlukom, pogotovo kada se pomene da je bio na milimetar od potpisa za Boston Seltikse.

Gori... gori kao buktinja: Kevin prošao kao Lebron! Već se spaljuju Durentovi dresovi! (VIDEO)

foto: GIF

Izgleda da ga je povukla šansa da konačno osvoji titulu, ali mu to navijači koji su već krenuli sa paljenjem dresova i vređanjem, nikada neće oprostiti.

Neki govore da je to najslabiji potez jednog "superstara" u istoriji košarke, drugi ga pak bodre zbog odluke da ode kod Karija, Tompsona i Grina, dok se treći osvrću na činjenicu da će to biti najmoćniji tim u istoriji franšize.

foto: GIF

Dok zvanično ne obuče dres "Ratnika", da se prisetimo zbog čega će ga mnogi mrzeti, a i šta bi trebalo da se desi u budućnosti.

1. Njegov "tvit" od pre par godina da će čitavu karijeru provesti u Oklahomi.

2. Ono što je sad uradio, pre sedam godina je blatio po Tviteru. Ipak, čovekovo mišljenje se menja za sedam minuta, a ne godina. Stoga, ne krivimo ga.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.