Kada čujete gde Kevin Durent nastavlja karijeru, neće vam biti dobro!
Foto: AP

bomba veka!

Kada čujete gde Kevin Durent nastavlja karijeru, neće vam biti dobro!

Kevin je odlučio da posle devet godina napusti Oklahomu, u koju je došao još 2007. godine, a njegova nova destinacija jeste Golden Stejt
Objavljeno: 18:17h

- Ovo su bile najizazovnije nedelje mog života kao profesionalca. Shvatao sam da sam se našao na raskršću sopstvenog razvoja kao igrača i kao čoveka i da su ispred mene bili izuzetno teški izbori. Ono što nisam iskreno shvatao, ipak, bio je raspon emocija sa kojima ću se suočiti na tom putu. Moj prvi zadatak tokom odlučivanja bio je da procenim kako ću moći da nastavim da se igrački razvijam. To me je uvek vodilo ka pravim izborima. Isto tako, u momentu sam kada je podjednako važno naći priliku koja će mi omogućiti da se razvijam i kao čovek. To podrazumeva odlazak iz trenutne udobnosti i selidbu u novi grad, u zajednicu koja nudi najveći potencijal za moj doprinos i za lični napredak.

foto: AP

Sa tom svešću, odlučio sam da odem u Golden Stejt Voriorse. Rođen sam u Vašingtonu, ali me je Oklahoma zaista 'odgojila'. Naučila me je toliko stvari o porodici, ali i o tome šta znači biti čovek. Nema reči kojima bih mogao da opišem šta su mi sve značili ova organizacija i ova zajednica, kao i šta predstavljaju u mom životu i u mom srcu. Tako će biti zauvek. Uspomene i prijateljstva su nešto što prevazilazi ovu igru. Ti neprocenjivi odnosi učinili su ovo promišljanje toliko izazovnim.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.