Slavni duh prošlosti i legende uz Srbiju na putu za Rio!
Foto: Fonet

svi uz saleta i ekipu

Slavni duh prošlosti i legende uz Srbiju na putu za Rio!

Naš Savez čini sve da utakmice budu spektakl za navijače i da naš državni tim ima maksimalnu podršku, kako vi uspeo da izbori vizu za Rio
Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak započinje svoje učešće na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre, koji se održava u Kombank Areni.

Naš Savez čini sve da utakmice budu spektakl za navijače i da naš državni tim ima maksimalnu podršku, kako vi uspeo da izbori vizu za Rio.

foto: Filip Plavčić

Tim povodom ljudi iz naše kuće košarke pozvali su mnoge bivše asove, trenere, legende koje su kroz istoriju stvarale srpsku košarku i dale veliki doprinos rezultatima, da budu gosti u utakmicama “orlova”-

Čak je i lično predsednik KSS Dragan Đilas juče telefonom zvao Božidara Maljkovića, Dražena Dalipagića, Dušana Ivkovića, Svetislava Pešića, Željka Obradovića, Predraga Danilovića, Zorana Slavnića, Rašu Radovanovića, Žarka Varajića, Duška Vujoševića, Vladu Divca, Žarka Paspalja i mnoge druge, kao i mlađe asove zaslužne za uspehe naše košarke zaključno sa Indijanapolisom 2002. godine i Poljskom 2009. godine.

foto: Dado Đilas

Neki su se zbog obaveza zahvalili na pozivu, neki su odbili da budu u loži “Arene”, ali će većina upriličiti spektakl i nadamo se pobedu Srbije protiv Aroja i drugova na premijeri.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.